40G QSFP + LR4 transmetues

40G QSFP + LR4 transmetues

Mënyra e vetme QSFP + LR4 modul fibër

  • Përshkrim
  • hetim

40GB / s 10km QSFP + LR4 marrës

TIPARET PRODUKTIN

 4 CWDM korsi dizajn Mux / Demux

 Deri në normë 11.1Gbps dhënave për gjatësi vale

 Deri në transmetimin 10 km në SMF

 elektrike hot-pluggable

 Digital Interface Diagnostics Monitorimi

 përputhje me QSFP + MSA me lidhës LC

 rastit vepron varg temperature 0 ° C deri 70 ° C

 shpërndarje Fuqia <3.5 W

APLIKIMET

 40G Ethernet

 Qendra e të dhënave dhe LAN

STANDARD

 Në përputhje me IEEE 802.3ba

 përputhje te SFF-8436

 RoHS përputhje.

Përshkrim i përgjithshëm

QSFP + LR4 FF-QSFP + LR4 është projektuar për të vepruar mbi sistemin fije të vetme-mode duke përdorur kanalin 4x10 CWDM në

1310 band dhe lidhjet deri në 10 km. Moduli konverton 4 hyrje kanalin e të dhënave elektrike 10Gb / s në 4

sinjalet CWDM optike, dhe multiplexes ato në një kanal të vetëm për transmetimin optik 40Gb / s.

Kundert, në anën marrës, moduli optikisht de-multiplekse një 40Gb / s futjen në 4 CWDM

kanale sinjale, dhe i konverton ato në të dhënat 4 prodhimit channel elektrike.

Gjatesi vale qendrore 4 kanalet CWDM 1271, 1291, 1311 dhe 1331 nm. Ajo përmban një

lidhës LC dupleks për ndërfaqen optike dhe një lidhës të 38-pin për ndërfaqen elektrike. singlemode

fibër (SMF) është aplikuar në këtë modul. Ky produkt konverton input elektrike e 4-kanal 10Gb / s

të dhënat në sinjalet CWDM optike (të lehta), nga një 4-gjatësi vale Distributed Feedback Laser (DFB) grup.

4 gjatësi vale janë multiplexed në një dhëna të vetme 40Gb / s, përhapjen nga moduli transmetues nëpërmjet

SMF. Moduli receiver pranon 40Gb / s optik dhëna sinjale, dhe de-multiplexes atë në 4

CWDM 10Gb / s kanaleve. Çdo dritë gjatësi vale është mbledhur nga një diodë foto diskrete, dhe pastaj

outputted si të dhëna elektrike pas përforcohet nga një TIA.

QSFP + LR4 është projektuar me faktor formë, optike / lidhjes elektrike dhe ndërfaqe dixhitale diagnostike

sipas QSFP + Marrëveshjes Multi-Source (MSA) dhe në përputhje me 40G QSFP + LR4 e IEEE

802.3ba.

vleresime absolute ne maksimum

parametër simbol Min. Typ. Max. njësi shënim
Storage Temperatura Ts -40 85 ºC
Storage Ambient Lagështia HA 5 95 %
Përdorimit Lagështia relative RH 85 %
Furnizimi me energji elektrike Voltage KQV-së -0.3 4 V
Signal Input Voltage KQV--0,3 KQV-+ 0.3 V

Kushtet e rekomanduara Operative

parametër  simbol  Min.  Typ.  Max.  njësi  shënim
Temperatura rast Operative Tcase  0 -  70 ºC Pa rrjedhjen e ajrit
Furnizimi me energji elektrike Voltage KQV-së  3.14  3.3  3.47 V
Furnizimi me energji elektrike e tanishme ICC -  800 mA
Data Rate BR  10.3125 Gbps secili kanal
transmetimit në distancë TD -  10 km
fibra shoqëruar Single mode fibër 9 / 125um SMF

Karakteristikat optike

parametër  simbol  Min  typ  Max  njësi  SHËNIM
 transmetues
gjatësi vale Caktimi λ0  1264.5  1271  1277.5 nm
λ1  1284.5  1291  1297.5 nm
λ2  1304.5  1311  1317.5 nm
λ3  1324.5  1331  1337.5 nm
Prodhimit total. pushtet fryhem  8.3 dBm
Fuqia mesatare Launch Per korsi  -7  2.3 dBm
Spektral gjeresine (-20dB) σ  1 nm
SMSR  30 dB
Optical Shuarja Ratio ER  3.5 dB
Mesatare nisë Power off per korsi Poff  -30 dBm
Transmetues dhe shpërndarja Peanlty TDP  2.3 dB
rIN rIN  -128 dB / Hz
Output Eye Mask Në përputhje me IEEE 802.3ba
 marrës
Rx ndjeshmërisë per lane (OMA) RSENS  -11.5 dBm  1
Input Saturation energjisë (Overload) PSAT  3.3 dBm
Marresit reflectance Rr  -26 dB

Shënime:

  1. Matet me një model PRBS 231-1 provë, @ 10.325Gb / s, BER <10-12.

 

 

  1. Karakteristikat elektrike
parametër  simbol  Min  typ  Max  njësi  SHËNIM
Furnizimi Voltage KQV-ja  3.14  3.3  3.46 V
Furnizimi aktual ICC  760 mA
 transmetues
Input rezistencë e plotë diferenciale Rin  100 Ω  1
të dhënat e diferencuar input ritëm Vin, pp  180  1000 mV
Transmetojë Disable Voltage VD KQV--1.3 KQV-ja V
Transmetojë Aktivizo Voltage VEN Vee Vee + 0.8 V  2
Transmetojë Disable pohojnë kohërave  10 SHBA
 marrës
të dhënat e diferencuar output ritëm Vout, pp  300  850 mV  3
Data rritja e prodhimit kohë tr  28 ps  4
Prodhimi Data bien koha TF  28 ps  4
LOS Fault VLOS faji KQV--1.3 VccHOST V  5
LOS Normal VLOS normë Vee Vee + 0.8 V  5
Furnizimi me energji elektrike Refuzimi PSR  100 mVpp  6

Shënime:

  1. Lidhur direkt me TX këmbët të dhënave të dhëna. AC shoqëruar pas.
  2. Ose qark të hapur.
  3. Në 100 ohms përfundimit diferenciale.
  4. 20 - 80%.
  5. Humbje të sinjalit është LVTTL. Logic 0 tregon funksionimin normal; Logjika 1 tregon asnjë sinjal zbuluar.
  6. Ndjeshmëria Marresit është në përputhje me të furnizimit me energji ulje sinusoidale e 20 Hz deri 1.5 MHz deri në specifikuar

Vlera e aplikuar përmes rekomanduar rrjetit filtrim të furnizimit me energji.

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room