100 GB / s CFP4 LR4 marrës

  • Përshkrim
  • hetim

CFP4 bejme, 100 GB / s CFP4 LR4 marrës

 

TIPARET PRODUKTIN

 përputhje me 100GBASE-LR4

 Mbështetja normat e linjës nga 103.125 Gbps në 111.81 Gbps

 Integruar LAN WDM TOSA / ROSA për deri në 10 km të arritur

mbi SMF

 Digital Interface Diagnostics Monitorimi

enë optik  Duplex LC

 No clock jashtëm referencë

 Single furnizimit me energji 3.3 V

 rastit vepron varg temperature 0 ° C deri 70 ° C

 shpërndarje të energjisë <6W

 

APLIKIMET

 Local Area Network (LAN)

 Qendra e të dhënave

 çelsin Ethernet dhe aplikimet router

 

STANDARD

 Në përputhje me IEEE 802.3ba

 Në përputhje me CFP MSA CFP4 Hardware Specifikimi

 Në përputhje me CFP MSA Menaxhimit Interface Specifikimi

 

Përshkrim i përgjithshëm

FASTFOM CFP4 bejme integron marrës dhe transmetues rrugën në një modul.

Në anën transmetojë, katër korsi të të dhënave serial rrjedhave janë shëruar, retimed, dhe ka kaluar në katër shoferët lazer.

Shoferët lazer kontrolluar katër EMLs (Electric-thithjen moduluar Lasers) me qendër gjatësi vale të

1296 nm, 1300nm, 1305nm dhe 1309 nm. Sinjalet optike janë multiplexed në një fije të vetme -mode

përmes një lidhës LC standard industri. Në të marrin anën, katër korsi të të dhënave optike rrjedhave janë

optikisht de-multiplexed nga integruar optik de-multiplexer. Çdo lumë të dhënave është shëruar nga një PIN

foto-detektor dhe trans-rezistencë e plotë përforcues, retimed. Ky modul përmban një hot-pluggable elektrike

interface, konsumit të ulët të energjisë dhe menaxhimin ndërfaqe MDIO.

CFP4 bejme ofron një normë të agreguar sinjalizuar nga 103.125 Gbps në 111.81 Gbps. Ajo është në përputhje me

IEEE 802,3 Ba 100GBASE-LR4 dhe ITU-T G.959.1 dhe OIF CEI-28g-VSR. Menaxhimi MDIO

ndërfaqe në përputhje me IEEE 45 standardin 802,3 pike. Marrësin në përputhje me CFP MSA CFP4

Hardware Specifikimi, CFP MSA Menaxhimi Interface specifikim, dhe OIF CEI-28g-VSR standardet.

 

transmetues

Rruga transmetues CFP4 bejme konverton katër korsi të të dhënave serial NRZ elektrike nga norma linjë e 25.78 Gbps në 27,95

Gbps në një sinjal standarde përputhje optik. Çdo rrugë sinjal pranon një 100 Ω diferencial 100 mV pik-topeak

për 900 mV pik-to-pik 25 Gbps sinjal elektrik në TDxn dhe TDxp këmbët. Brenda modulit, çdo

palë diferenciale e sinjaleve elektrike hyn në një CDR (orë-dhënat e shërimit) chip. Shëruar dhe retimed

Sinjalet janë kaluar më pas në një shofer lazer e cila transformon tensionin e vogël ritëm për një ulje të prodhimit

që drejton një lazer EML. Shoferët lazer kontrolluar katër EMLs me gjatësi vale të qendrës së 1295.56 nm,

1300.05 nm, 1304,58 nm dhe 1309,14 nm. Sinjalet optike nga katër lazer janë multiplexed bashku

optikisht. Sinjalet kombinuara optike janë shoqëruar me fije të vetme-mode optik përmes një industri

standarde lidhës optike LC.

 

marrës

Marrësi merr në hyrje e kombinuar katër korsi të dhënave optike nga norma e linjës së 25.78 Gbps me 27.95 Gbps

përmes një lidhës LC industrisë standarde optike. Katër gjatesi vale hyrëse janë të ndara nga një

optike de-multiplexer në katër kanale të ndara. Çdo dalje është e shoqëruar me një PIN foto-detektor.

rrymat elektrike nga çdo PIN foto-detektor janë konvertuar në një tension me një transimpedance të lartë të fituar

përforcues. Prodhimi elektrike është shëruar dhe retimed nga chip CDR. Të katër korsi të

sinjalet e riformuar elektrike janë prodhimit te RDxp dhe RDxn këmbët.

 

Low sinjalizuar Speed

sinjalizuar shpejtësi të ulët është i bazuar në të tensionit të ulët CMOS (LVCMOS) që operojnë në një tension nominal të 3.3 V

për kontroll dhe alarmi sinjaleve të, dhe në një tension nominal prej 1.2 V për adresën MDIO, orën dhe të dhënave

sinjalet. Të gjitha inputet shpejtësi të ulët dhe rezultatet janë të bazuara në Hardware Specifikimi CFP MSA CFP4 dhe

CFP MSA Menaxhimi Interface Specifikimi.

MDC / MDIO: Menaxhimi ndërfaqe orën dhe linjat e të dhënave.

PRTADR0, 1, 2: këmbët hyrës. MDIO port fizike adresat.

GLB_ALEMn: pin Output. Kur pohoi ulët tregon se moduli ka zbuluar një kusht alarm në

ndonjë alarm MDIO regjistër.

TX_Disable: pin Input. Kur pohoi lartë apo lënë të hapur prodhimi transmetues është fikur. Kur

Tx_Dsiable pohohet ulët ose bazuar transmetuesit modul është duke funksionuar normalisht. Tërhequr deri me 4.7kΩ në 10 rezistorë kΩ për 3.3 V brenda modulit CFP4.

MOD_LOPWR: pin Input. Kur pohoi lartë apo lënë të hapur moduli CFP4 është në mënyrë të ulët të energjisë. Kur

pohoi të ulët ose të bazuara moduli është duke funksionuar normalisht. Tërhequr deri me 4.7 kΩ në 10 rezistorë kΩ për 3.3

V brendësi të modulit CFP4.

MOD_RSTn: pin Input. Kur pohoi të ulët ose të bazuara moduli është në mënyrën Reset. Kur pohoi lartë

ose lënë të hapur moduli CFP4 është duke funksionuar normalisht pas një procesi initialization. Tërhoqi poshtë me 4.7 kΩ

për 10 resistors kΩ në terren brenda modulit CFP4.

Mod_ABS: pin prodhimit. Pohoi lartë kur moduli CFP4 mungon dhe është tërhequr i ulët kur CFP4

Moduli është futur.

RX_LOS: pin prodhimit. Pohoi lartë kur pushteti pamjaftueshme optike për pritjen besueshëm sinjal është

marrë.

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

 

 

 

 

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

 

 

 

 

 

 

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room