2 portet E1 mbi Ethernet konvertim, 2E1 TDM mbi IP: TOIP-2E1

2 portet E1 mbi Ethernet konvertim, 2E1 TDM mbi IP: TOIP-2E1

2 porte E1 mbi rrjetin IP

2 porte E1 TDM mbi IP

2 porte E1 mbi ethernet konvertuesi

 • Përshkrim
 • hetim

2portet E1 mbi Ethernet konvertim, 2 E1 TDM mbi IP: TOIP-2E1

 

Paraqitje

TOIP-E1 TDM mbi mbështetëse produkt ip portet MAX 16E1, TOIP-1E1 është një port E1 mbi IP, TOIP-2E1 është dy E1 portet mbi IP, TOIP-4E1 është katër E1 portet mbi IP, TOIP-8E1 është 8 E1 portet mbi IP, TOIP-16E1 është 16 E1 porte mbi IP.

TDM mbi IP TOIP-E1 është përdorur kryesisht për të transmetuar sinjalin e zë mbi IP rrjetit. Ajo ka 1-16 ndërfaqe E1, 3 port lokale Ethernet dhe 1 uplink port Ethernet. TOIP-E1 mund të lidheni pajisje TDM dhe Ethernet përdoruesit seamlessly dhe të besueshme mbi kosto standarde tel të ulët ose lineate Ethernet / IP konfigurimit, pa ndikuar sasinë zë. Duke qenë transparent në sinjal TDM, ky model siguron lidh me ndërfaqe fizike E1 e çdo pajisje seamlessly, të tilla si PBX, stacion bazë celular, SS7 sinjalizimit pajisje dhe zë të sistemit të postës. Ajo mund të përdoret në sistemin e komunikimit të bazuar në E1, të tilla si LAN, WAN, MAN dhe rrjetit pa tel.

Sigurimi rivalitet E1 kanal përmes Ethernet, vështirësia është rindërtimin informacion koha e kodit lumë E1 efektive në dalje të rrjetit. Disavantazhet e veçanta të vetë, Ethernet tilla si vonesa të rastit pako, pa mekanizëm efektiv koha të transmetojë, gabim transmetimi ose goditjes që sjell në pako të humbur, duhet të jetë i pushtuar. Kompania jonë zgjidh vështirësitë e mësipërme në mënyrë të patëmetë përmes availing veten e avantazhin teknike dhe përshtatjen e teknologjisë së përparuar deponimit clock. TOIP-E1 encapsulates data e kodit lumë E1 në pako dhe transmeton atë në pajisje të largët nëpërmjet Ethernet. Ky model ka dy metoda e encapsulation për opsionale: Ethernet thjeshtësi encapsulation dhe UDP / IP protokollit encapsulation. Ish është përshtatur për lidhjen me të njëjtin subnet Ethernet, sepse ajo ka encapsulation lartë të efektshme veçanërisht të përshtatshme për rastin e intensitetit Bandwidth, të tilla si interkoneksionit bazuar në urë rrjetit pa tel. Por kjo nuk mund të shtrihet në router. Ky i fundit është përshtatur për lidhjen e brendshme neto të IP neto, me avantazhin e bërë përdorimin e router ose switch 3-shtresa. Por e keqja është se shtimi IP header ka nevojë për Bandwidth shtesë. Kur iu përshtatur 128B encapsulation, çdo kanal E1 do të marrë më shumë se 500kbps thjeshtësi Ethernet encapsulation, me efikasitet të ulët të transmetimit. Përdoruesi mund të zgjidhni llojin e ndryshme encapsulation bazuar në raste praktike të përdorimit.

 

Karakteristikat

 • Transmetojë inkuadrim, jo-inkuadrim dhe kompleks-inkuadrim E1 (N * 64K) sinjal transparente vërtetues te ITU-G.703.
 • Efikasitet të lartë transmetojë, vonesa e ulët transmetojë.
 • Sigurojë 1-16 E1 kanale dhe 3 10 / 100Base-TX porte Downlink me universale ndërfaqe Ethernet RJ45, 10M / 100M auto-përshtatur.
 • Gjatësia e Ethernet pakete mund të vendosen, duke mbështetur pako të gjatë.
 • Përdoruesi mund të zgjidhni encapsulation IP protokollit ose thjeshtësi lloj Ethernet.
 • Mbështetur vendosjen VLAN.
 • Pikë për pikë ose pikë për multi-pikë lidhje, të kënaqshme aplikime të ndryshme.
 • transmetimit efikasitet të lartë, deri në 90% raport Bandwidth shërbimeve.
 • Mbështetja dy interfaces-75Ω tipit dhe vendosjen 120Ω-unneed.
 • 10 / 100M Ethernet, plot gjysmë duplex / auto-përshtatur, të mbështetur auto-MDIX.
 • Kur zgjedhjen e rrjetit përshtatjes orën, ajo mund të rifillojë orën origjinale të saktë përmes mekanizmit orën TDM rifillimi, ora qëndrueshme, pak jam nervoz dhe ekskursion të vogël, në përputhje me ITU-T jam nervoz orën dhe standarde ekskursion.

 

Parametri dhe indeksi

(1) ndërfaqe E1

Standard: në përputhje me standardin G.703

Shkalla Code: 2.048Mbit / s ± 50ppm

type Code: HDB3

Pavarësinë nga: 75Ω (çekuilibrit) / 120Ω (bilanci)

Connector: BNC (çekuilibrit) / RJ45 (bilanci)

toleranca jam nervoz: konform G.742 dhe G.823

(2) 10 / port 100Base-T

Shkalla: 10 / 100M, të plotë / gjysmë duplex auto-përshtatur

Protokolli: mbështetur IEEE 802,3, IEEE 802.1Q (VLAN)

MAC Tabela Adresa: 1024 MAC adresat

lidhës fizike: RJ45, mbështetur AUTO-MDIX

 

1.4 Gjendja e punës

Voltage: AC180V ~ 260V, DC -48V, DC + 24V

Konsumi i energjisë: ≤5W

Temperatura e punës: 0 ° C ~ 50 ° C

Temperatura e magazinimit: -40 ° C ~ + 70 ° C

Lagështia relative: 95%

Nuk ka helm dhe tretës, pa pluhur dhe asnjë ndërhyrje të fortë magnetike.

 

Përmasat

483mm × 140mm × 44mm

 

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room