100GB / s CFP2 LR4 optike marrës

100G CFP2 marrës

  • Përshkrim
  • hetim

100GB / s CFP2 marrës, CFP2 LR4 Optical marrës 10km

 

TIPARET PRODUKTIN

l përputhje me 100GBASE-LR4

Normat e linjës l mbështetje nga 103.125 Gbps në 111.81 Gbps

l Integruar LAN WDM Tosa / ROSA për deri në 10 km arrijë mbi SMF

l Digital Interface Diagnostics Monitorimit

ena optik l dupleks LC

l No clock jashtëm referencë

l teke furnizimi 3.3 V energji

l rastit temperature vepron varg 0 ° C deri 70 ° C

l Fuqia shpërndarje <9W

 

APLIKIMET

l Local Area Network (LAN)

l Data Center

çelsin Ethernet l dhe aplikimet router

 

STANDARD

l përputhje te 802.3ba IEEE

l përputhje te CFPMSA CFP2 Dyqani Specifikimi

l Në përputhje me CFPMSA CFP2 Menaxhimit Interface Specifikimi

 

Përshkrim i përgjithshëm

 

FASTFOM 100G CFP2 bejme integron marrës dhe transmetues rrugën në një modul.

Në anën transmetojë, katër korsi të të dhënave serial rrjedhave janë shëruar, retimed, dhe ka kaluar në katër shoferët lazer.

Shoferët lazer kontrolluar katër EMLs (Electric-thithjen moduluar Lasers) me qendër gjatësi vale të

1296 nm, 1300nm, 1305nm dhe 1309 nm. Sinjalet optike janë multiplexed në një fije të vetme -mode

përmes një lidhës LC standard industri. Në të marrin anën, katër korsi të të dhënave optike rrjedhave janë

optikisht de-multiplexed nga integruar optik de-multiplexer. Çdo lumë të dhënave është shëruar nga një PIN

foto-detektor dhe transimpedance përforcues, retimed. Ky modul përmban një hot-pluggable elektrike

interface, konsumit të ulët të energjisë dhe menaxhimin ndërfaqe MDIO.

CFP2 bejme ofron një normë të agreguar sinjalizuar nga 103.125 Gbps në 111.81 Gbps. Ajo është në përputhje me

IEEE 802,3-2012 nen 88 100GBASE-LR4 dhe ITU-T G.959.1-2012-02 dhe OIF2010.404.08

CEI-28g-VSR specifikimet elektrike. Ndërfaqja e menaxhimit MDIO në përputhje me IEEE 802.3-2012

Clause 45 standarde. Marrësin në përputhje me CFP MSA CFP2 Hardware Specifikimi Rev. 1.0, CFP

MSA Menaxhimi Interface Specifikimi Rev 2.2, dhe OIF CEI-28g-VSR standardet.

 

transmetues

Rruga transmetues CFP2 bejme konverton katër korsi të të dhënave serial NRZ elektrike nga norma linjë e 25.78 Gbps në 27,95

Gbps në një sinjal standarde përputhje optik. Çdo rrugë sinjal pranon një diferencial 100 Ω 100 mV

 

pik-to-kulmin në 900 mV pik-to-pik 25 Gbps sinjal elektrik në TDxn dhe TDxp këmbët. Brenda modulit,

secili çift diferenciale e sinjaleve elektrike hyn në një CDR (orë-dhënat e shërimit) chip. Shëruar dhe

Sinjalet retimed janë kaluar më pas në një shofer lazer e cila transformon tensionin e vogël ritëm për një prodhim

ulje që drejton një lazer EML. Shoferët lazer kontrolluar katër EMLs me gjatësi vale të qendrës së 1296

nm, 1300 nm, 1305 nm dhe 1309 nm. Sinjalet optike nga katër lazer janë multiplexed bashku

optikisht. Sinjalet kombinuara optike janë shoqëruar me fije të vetme-mode optik përmes një industri

standarde lidhës optike LC.

 

marrës

Marrësi merr në hyrje e kombinuar katër korsi të dhënave optike nga norma e linjës së 25.78 Gbps me 27.95 Gbps

përmes një lidhës LC industrisë standarde optike. Katër gjatesi vale hyrëse janë të ndara nga një

optike de-multiplexer në katër kanale të ndara. Çdo dalje është e shoqëruar me një PIN foto-detektor.

rrymat elektrike nga çdo PIN foto-detektor janë konvertuar në një tension me një të lartë-fitim

transimpedance përforcues. Prodhimi elektrike është shëruar dhe retimed nga chip CDR. Të katër korsi

e sinjaleve riformuar elektrike nxirren te RDxp dhe RDxn këmbët.

 

Low sinjalizuar Speed

sinjalizuar shpejtësi të ulët është i bazuar në të tensionit të ulët CMOS (LVCMOS) që operojnë në një tension nominal të 3.3 V

për kontroll dhe alarmi sinjaleve të, dhe në një tension nominal prej 1.2 V për adresën MDIO, orën dhe të dhënave

sinjalet. Të gjitha inputet shpejtësi të ulët dhe rezultatet janë të bazuara në Hardware CFP MSA CFP2 Specifikimi Rev.

1.0 dhe CFP MSAManagement Interface Specification Rev. 2.2 Kërkesat.

MDC / MDIO: Menaxhimi ndërfaqe orën dhe linjat e të dhënave.

PRTADR0, 1, 2: këmbët hyrës. MDIO port fizike adresat.

GLB_ALEMn: pin Output. Kur pohoi ulët tregon se moduli ka zbuluar një kusht alarm në

ndonjë alarm MDIO regjistër.

PRG_CNTL1, 2, 3: këmbët hyrës. linjat e kontrollit programueshëm përcaktuara në Menaxhimin e CFP MSA

Interface Specifikimi. Tërhequr deri me 4.7 kΩ në 10 rezistencave kΩ 3.3 V brenda modulit CFP2.

TX_Disable: pin Input. Kur pohoi lartë apo lënë të hapur prodhimi transmetues është fikur. Kur

Tx_Dsiable pohohet ulët ose bazuar transmetuesit modul është duke funksionuar normalisht. Tërhequr deri me 4.7

kΩ në 10 rezistencat kΩ deri 3.3 V brenda modulit CFP2.

MOD_LOPWR: pin Input. Kur pohoi lartë apo lënë të hapur moduli CFP2 është në mënyrë të ulët të energjisë. Kur

pohoi të ulët ose të bazuara moduli është duke funksionuar normalisht. Tërhequr deri me 4.7 kΩ në 10 rezistorë kΩ për 3.3

V brendësi të modulit CFP2.

 

MOD_RSTn: pin Input. Kur pohoi të ulët ose të bazuara moduli është në mënyrën Reset. Kur pohoi lartë

ose lënë të hapur moduli CFP2 është duke funksionuar normalisht pas një procesi initialization. Tërhoqi poshtë me 4.7 kΩ

për 10 resistors kΩ në terren brenda modulit CFP2.

PRG_ALRM1, 2, 3: këmbët dalëse. Linjat programueshëm alarmi përcaktuara në Menaxhimin e CFP MSA

Interface Specifikimi.

Mod_ABS: pin prodhimit. Pohoi lartë kur moduli CFP2 mungon dhe është tërhequr i ulët kur CFP2

Moduli është futur.

RX_LOS: pin prodhimit. Pohoi lartë kur pushteti pamjaftueshme optike për pritjen besueshëm sinjal është

marrë.

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

 

 

 

 

 

 

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room