Долби multiplekser

ПЦМ мултиплекер, Е1 ПЦМ, ФКСО / ФКСС овер фибер, ФКСО / ФКСС овер е1, Е & М на Е1 влакана, ПЦМ опреме, Пулсе Цоде Модулатион, 30 * ФКСО / ФКСС Е & М 4 * 232 4 * Етхернет преко влакана, 16 воицес + 4РС232 + 4Е1 + 2ЕТХ влакна оптички мултиплексер, 30 гласове преко Е1 мултиплексер

30 * ФКСС / ФКСО Е и М 4 * 232 4 * Етхернет преко влакна ПЦМ мултиплексера: ПЦМ Видео-Ф30

30 гласови преко Е1 мултиплекер, ФКСС / ФКСО Е и М Долби Мултиплексер: ПЦМ Видео-Е30

16 voices FXO/FXS or E&M over fiber PCM multiplexer:PCM-F16

16 Телефон преко Е1 мултиплекер, ФКСО / ФКСС Е & М ЕТХ: ПЦМ Видео-Е16

1-8 ФКСС / ФКСО или Е и М у влакнима опитцал мултиплексера: ПЦМ Видео-Ф08

8 ФКСС / ФКСО Е и М да Е1 Мултиплексер: ПЦМ Видео-Е08

1-4 ФКСО / ФКСС ор Е & М овер фибер опитцал мултиплексера: ПЦМ-Ф04

4 ФКСС / ФКСО Е и М да Е1 Мултиплексер: ПЦМ Видео-е04