V.24 Modem V.24 mbi 2-Wire G. SHDSL modem: GSDSL

V.24 Modem V.24 mbi 2-Wire G. SHDSL modem: GSDSL

V.24 Modem

Transferimi V.24 përmes linjave të bakrit me 24AWG (0.5mm) dhe 26 AWG (0.4mm)

Category: tag:
  • Përshkrim
  • hetim

V.24 modem E1 mbi 2-teli G. SHDSL modem: GSDSL

 

Përshkrim

GSDSL V.24 Modem është FPGA bazuar në 2-teli 2304Kbps modem. Sipas me standardin ITU G. SHDSL, me teknologjinë më të mirë concocting dhe shumë të mirë pajtueshmërinë spektrit të frekuencave, Ajo ka 3.5km-9.7km transmetimit në distancë në linja të veçanta me 24AWG (0.5mm) dhe 26 AWG (0.4mm). Ajo mund të përdoret në çdo operacion me cilësi të lartë dhe me shpejtësi të lartë telekomit të tilla si transmetimit të zërit, të dhënave dhe imazheve. Ajo gjithashtu mbështet normë N * 64kbps (n = 1 ~ 32) e ndërfaqes së V.35 / V.24and E1 (G.703). GSDSL ka funksion të fortë të kontrollit mbikëqyrës. Ju mund të mësoni fillim-up, drejtimin dhe linjës mosfunksionimi dhe funksionet e tjera nga paneli. Në rast se ka diçka të gabuar me sistemin, një mund të gjetur fajin përshtatshme me lak përsëri testin për të administruar rrjete.

Jo vetëm me kosto të ulët operative, por ajo është gjithashtu e lehtë për të vepruar, të instaluar dhe Lidhje. Dikush mund të përdorni kaloni dial në panelin e pasme në mënyrë të punës të setup dhe të kursit të transmetimit, ndërsa modem robi mund të ndiqni automatikisht normë modem Master (që është shkalla kaloni i punës doesnt rob). Kështu që ju mund të administrojë pajisje largët në rrjetet. Ka shumë LEDs në panelin për të shfaqur statusin e punës dhe linjë të pajisjeve

GSDSL V.24 Modem janë përdorur në çift. Njëra është ngritur në mënyrë të Master cila është vendosur gjithmonë në zyrën e Telekomunikacionit. Tjetra është ngritur në Slave Mode e cila është vënë gjithmonë në terminalin e përdoruesit

Features

line interface

Plotësisht në përputhje me standardin e YDN 056-1997

Shkalla e transmetimit: N * 64kbps + 8Kbps (N = 3 ~ 36)
Code: PAM16
Line rezistencë e plotë: 135ohm
Sinjal nivel elektrike: + 13.5 ± 0.5dbm
Ndërfaqe tel Line: një palë e pasiv përdredhur-line, RJ45
Kodi error norma: ≤10-9
distancë transmetimit pa linkup: 3.5 ~ 9.7Km (0.4 ~ 0.8mm tela madhësia)

Ndërfaqja e të dhënave 1 (ndërfaqe E1)

Shkalla e transmetimit: N * 64kbps (N = 1 deri 32)
Kodi Line: HDB3
Line rezistencë e plotë: 75ohm / 120ohm
standarde Interface: në përputhje me standardin CCITT G.703

Ndërfaqja e të dhënave 2 (V.35 /V.24)

Shkalla e transmetimit: N *64Kbps(N=3~36);

V24 (64K; 128K;)

Mënyra e punës: DCE

rrethanat e punës

Furnizimi me energji elektrike: 220VAC ± 10%, 50Hz; 48VDC (opsionale)
Konsumi i energjisë: <5W
vëllimi: 225mm*145mm*40mm

9 'L * 5,8 "W * 1.6" H

Temperature:

Lageshtia relative:

0 oC ~ +40 oC
0 ~ 95%

 

 

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room