STM-1 Optical Converter elektrike

STM-1 Optical Converter elektrike

MPS-1 fibra BNC modem

  • Përshkrim
  • hetim

STM-1 Optical Converter elektrike STM-1 fibra modem: SDH-EOC
Përshkrim

STM-1 Optical Converter / elektrike

Prezantoni

Përmbledhje

SDH-EOC është një converter ndërfaqe për STM-1 konvertimit elektrike dhe optike interface.
Ajo është projektuar për ndërfaqen pajisjet SDH bosht të përbashkët dhe vij optik ndërfaqe,
si dhe ATM 155.520 Mbps interface dhe SDH pajisje interkoneksionit.
Complete objektit loop-mbrapa është mbështetur për sistemin diagnostike dhe komisioneve. Kompakt zorrë dhe operacion të thjeshtë të arritur kursimin e kostos dhe investimet e mbrojtur.
STM1-EOC është përdorimi i teknologjisë ASIC projektimit circuitry zhvilluar, STM1 / OC3 me shpejtësi të lartë fibër-optike modem, transmetojnë transparente unframed sinjalet 155.52Mbps elektrike nga fibra kabllorë optike, duke zgjeruar / OC3 transmetimit në distancë STM1.
Karakteristikat e transmetimit STM1-KMB përputhje me ITU-T G.703 / 813/958 standardit STM1.
Karakteristikat e transmetimit STM1-KMB në përputhje me standardin Bellcore SONET GR-253.
STM1-EOC nuk duhet të bëjë ndonjë settings komplekse, duke përdorur thjeshtë, të lehtë për të vepruar.
STM1-EOC me aftësi të plotë diagnostike, mund të kryejnë loopback analog lokal dhe loopback dixhitale lokale.
Ndërfaqja STM1-EOC optik mbështet SC / ST / FC fakultative; SM / MM opsionale; WDM ose normal;
distancë transmetimit mund të jetë 2km / 20 km / 40 km / 60km fakultative. Produkti është plotësisht në përputhje me FCC Pjesa 15 kërkesa.

Features

besueshmërisë së lartë, në përputhje me ITU-T G.703 dhe G.957
Single Fiber Bi-drejtuar është selectable
Shtet-e-artit të projektimit, të sigurojë të punës normale në mjedisin e ndryshme.
Mbështet lokale dhe të largët loop-mbrapa në ndërfaqen elektrike apo optike për sistemin diagnostike.
Të përshtatshme për SDH dhe ATM 155.52 Mbps ndërfaqes interkoneksionit.
Operacion të thjeshtë dhe mirëmbajtja
Dizajn kompakt dhe të konsumit të ulët të energjisë.

Specifikimet

modes fibra optike: 8.3 / 125μm 8.7 / 125μm 9 / 125μm 10 / 125μm
vetme / multimode, fibra vetme / dyfishtë
Distanca transmetimit 2KM / 20 km / 40km / 60 km
ndërfaqe fibër optike: SC / FC / ST
Speed ​​Vlerësoni 155.52Mbps
Mënyra e transmetimit të kodit NRZ
gjatësi vale 1310nm dhe 1550nm opsionale
Transmetimit nivel elektrike: 0 ~ 6dBm
Marrja e ndjeshmëri: -36dBm
kalbur: 1310nm ;0.4dB/km,

1550nm; 0.25dB / km

Ndërfaqe elektrike: STM1 Coax CMI (G.703)
Mënyra transmetimit: sinkron
Speed ​​Vlerësoni 155.52Mbps
Mënyra e transmetimit të kodit CMI
Ndërfaqe circuitry: BNC / 75ohm;
Features transmetimit: Në përputhje me G.703, G.813 dhe G.958
Metodat e provës: Local analog loop back,

mbrapa lokal loop dixhitale.

Furnizimi me energji elektrike: AC 220V±10%,50Hz

DC -48V ± 15%

Konsumi i energjisë: 5W
dimension 240mm * 215mm * 50mm (L * W H *)
Peshë 1kg
temperaturë 0 ~ 50 ℃
Hunidity 0-90%

 

 

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room