SFP + marrës, 10Gbps 1310nm 40 km

SFP + marrës, 10Gbps 1310nm 40 km

SFP + marrës, 10Gbps 1310nm 40 km

Category: tag:
  • Përshkrim
  • hetim

40km SFP + ER marrës optike

 

Features

SFP + bejme përputhje me SFF-8413 dhe IEE802.3ae

normë Data ≤4.25Gbps selectable apo 9.95Gbps të normave 10.3Gbps bit

Ftohur transmetues EML dhe PIN marrës

Lidhje gjatësi deri në 40 km

Low shpërndarje të energjisë 1.5W maksimale

-5ºC deri në 70ºC Operating Rasti Temperatura

furnizimit me energji elektrike Single 3.3V

Diagnostike Monitorimi i performancës së temperaturës modul, furnizimi

Tensione, paragjykim lazer aktuale, të transmetojë pushtet optik, të merrni fuqi optik

RoHS përputhje dhe të çojë falas

 

Aplikime

10GBASE-ER / EW (me / pa FEC)

10G Fiber Channel (me / pa FEC)

 

Përshkrim

SFP + ER marrës është projektuar për 10GBASE-er / aplikimet EW, dhe 8.5g / 10g fibra-Channel.

Marrësin përbëhet nga dy seksione: Seksioni transmetues përfshin një lazer colded EML. Dhe seksioni pranues përbëhet nga një Photodiode PIN integruar me një TIA. Të gjitha modulet të kënaqur kërkesat e sigurisë lazer Klasa I. Diagnostics SFP + ER Digital funksionet janë në dispozicion nëpërmjet një ndërfaqe 2-teli serial, siç specifikohet në SFF-8472, i cili lejon qasje në kohë reale në parametrat operative pajisje të tilla si temperatura bejme, paragjykim lazer aktual, pushtet transmetohet optike, mori fuqi optik dhe bejme furnizimit të tensionit.

 

vleresime absolute ne maksimum

parametër 

simbol

Min

Max

njësi

Furnizimi Voltage

KQV-ja

-0.5

3.8

V

Storage Temperatura

TST

-40

85

ºC

Lageshtia relative

Rh

0

85

%

kushtet operative

parametër 

simbol

Min

tipik 

Max

njësi

Furnizimi Voltage

KQV-ja

3.13

3.3

3.47

V

Furnizimi aktual

ICC

360

450

mA

Operative temperatura Case

TCA

-5

70

ºC

Moduli i energjisë shpërndarje

Pm

1.2

1.5

W

Shënime:

[1] Furnizimi aktuale është e ndarë në mes të VCCTX dhe VCCRX.

[2] In-nxitojnë është përcaktuar si niveli aktual lart kërkesat e shtetit qëndrueshme aktuale.

 Specifikimet transmetues - optike

parametër 

simbol

Min

tipik 

Max

njësi

Qendra gjatësi vale

lc

1530

1565

nm

Optical Fuqia mesatare

Po

0

+3

dBm

Optical OMA energjisë

Pom

-2.1

dBm

Side Mode Shtypjen Ratio

SMSR

30

dB

Optical transmetimit të energjisë (aftësi të kufizuara)

PTX_DISABLE

-30

dBm

Shuarja Ratio

ER

8.2

dB

RIN21OMA [1]

-128

dB / Hz

Optical Kthimi Humbje Toleranca

21

dB

Shënime:

[1] matja RIN bëhet me një humbje të kthimit ne 21 dB.

 

Specifikimet transmetues - elektrike

parametër 

simbol

Min

tipik 

Max

njësi

Data Rate

Mra

10.3

11.3

Gbps

Input rezistencë e plotë diferenciale

buzë

100

Ω

të dhënat e diferencuar Input

VtxDIFF

120

850

mV

Transmetojë Disable Voltage

VD

2.0

Vcc3 + 0.3

V

Transmetojë Aktivizo Voltage

Ven

0

+0.8

V

Transmetojë Disable pohojnë kohërave

VN

100

SHBA

 

Specifikimet Marresit - optike

parametër 

simbol

Min

tipik 

Max

njësi

Input gjatësi vale Operative

λ

1530

1565

nm

Mesatare të merrni fuqi

-1.0

dBm

Marresit ndjeshmëri në OMA

-14.1

dBm

Theksuar ndjeshmëri marrës në OMA [1]

-11.3

dBm

Fuqia maksimale Input

RX-mbingarkesë

-1

dBm

reflectance

Rrx

-27

dB

Humbja e sinjalit pohoi

-25

dBm

LOS De-pohoi

-16

dBm

LOS hysteresis

0.5

dB

Shënime:

[1] matur me sinjalin e testit konformitetit për BER = 10–12. Vlerat e theksoi ndjeshmërisë në tabelë janë të nivelit të sistemit të matjeve Ber cilat përfshijnë efektet e qarqeve CDR. Është e rekomanduar që të paktën 0.4 dB diferencë shtesë të ndahen nëse matjet e nivelit përbërëse janë bërë

pa efektet e qarqeve CDR.

Specifikimet Marresit - elektrike

parametër

simbol

Min

tipik 

Max

njësi

Data Rate

Mra

10.3

11.3

Gbps

Diferencial Swing Output

Vout PP

350

850

mV

Ngritja / Renia Koha

Tr / Tf

24

ps

Humbja e Signal -Asserted

Voh

2

Vcc3 + 0.3-

V

Humbja e Signal -Negated

VOL

0

+0.4

V

Përshkrimet pin

Gjilpere

simbol

Emri / Përshkrimi

1

Veet [1]

Transmitter Ground

2

Tx_FAULT [2]

Transmitter Fault

3

Tx_DIS [3]

Transmetues Disable. Prodhimi Laser me aftësi të kufizuara më të lartë apo të hapur

4

SDA [2]

2-teli Serial Interface Data Line

5

SCL [2]

2-teli Serial Interface Clock Line

6

MOD_ABS [4]

Moduli Mungon. Bazuar në kuadër të modulit

7

RS0 [5]

RS0 për normën zgjidhni: Open ose Low = Module mbështet ≤4.25Gbps

Lartë = Moduli mbështet 9.95 GB / s për të 10.3125 GB / s

8

RX_LOS [2]

Humbja e sinjalit tregues. Logic 0 tregon funksionimin normal

9

RS1 [5]

Nuk ka lidhje të nevojshme

10

Veer [1]

Marresit Ground

11

Veer [1]

Marresit Ground

12

RD-

Marresit Inverted DATA jashtë. AC Shoqëruar

13

RD +

Marresit DATA jashtë. AC Shoqëruar

14

Veer [1]

Marresit Ground

15

VCCR

Marresit Furnizim me energji elektrike

16

VCCT

Transmetues Furnizim me energji elektrike

17

Veet [1]

Transmitter Ground

18

TD +

Transmetues DATA në. AC Shoqëruar

19

TD-

Transmetues përmbysur DATA në. AC Shoqëruar

20

Veet [1]

Transmitter Ground

Shënime:

[1] terren qark Moduli është i izoluar nga toka modul shasi brenda modulit.

[2] .should të shkulet me 4.7k - 10k ohms në bord të presë për një tension ndërmjet 3.15Vand 3.6V.

[3] Tx_Disable është një kontakt të dhëna me 4.7 kΩ 10 kΩ Pullup deri VccT brenda modulit.

[4] Mod_ABS është e lidhur me Veet ose Veer në SFP + modulit. Pritës mund të tërheqë këtë kontakt deri në Vcc_Host me një rezistencë në varg 4.7 kΩ to10 kΩ.Mod_ABS është pohuar "High", kur SFP + modul është fizikisht mungon nga një vend i caktuar të presë.

[5] RS0 dhe RS1 janë inputet modul dhe janë tërhequr të ulët të Veet me> 30 resistors kΩ në modul.

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

 

 

 

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room