SFP + optike marrës 10Gbps 300

  • Përshkrim
  • hetim

10Gbps 850nm SFP + optike marrës, 300m

1. Feature:

l SFP + paketë me lidhës LC 

l 850nm Laser VCSEL dhe detektor PIN photo 

l deri në 300m transmetimit në 2000MHz-km MMF 

l Fuqia shpërndarje <1W 

l LVPECL të dhëna të dhënat e përputhshme / ndërfaqe prodhimi 

l ulët EMI dhe mbrojtje e shkëlqyer ESD 

standarde të sigurisë lazer l IEC-60825 përputhje 

l pajtueshme me RoHS 

l pajtueshme me SFF8472 

 

2. Aplikimi

l Ethernet

l Fiber Channel

 

3.vleresime absolute ne maksimum 

parametër simbol minimum maksimal njësitë
Storage Temperatura

TST

-40

+85

° C

Furnizimi Voltage

KQV-ja

0

+3.6

V

Përdorimit Lagështia relative

RH

0

85

%

 

 

4.Operacioni Mjedisi 

parametër

simbol Min tipik Max njësitë
Furnizimi Voltage

KQV-ja

3.15

3.45

V

Rasti Operative Temperatura komercial

Tc

0

+70

° C

shpërndarje të energjisë

1

W

Data Rate 10.3125

Gbps

5.Karakteristikat optike 

(Ambientit Temperatura operativ 0 ° C deri në + 70 ° C, KQV = 3.3 V)

parametër

simbol Min. Typ. Max. njësitë

Transmitter Seksioni

Qendra gjatësi vale

lo

840

850

860

nm

RMS Spectral Gjerësia

dl

0.45

dB

Fuqia dalëse mesatare

Po

-5

-1

dBm

Shuarja Ratio

er

3.0

dB

shpërndarje Penalty

3.9

dB

Relative Intensiteti i zhurmës rIN12OMA -128 dB / Hz
jam nervoz Total

Tj

IEEE 802.3ae

Seksioni Marresit

Qendra gjatësi vale

lo

850

nm

Marresit Ndjeshmëria

Rsen

-11.5

dBm

Ndjeshmëria theksoi

Rsen

7.5

dBm

Marresit Overload

ROV

0

dBm

Humbja Kthimi

12

dB

LOS pohojnë

LOSA

-17

dBm

LOS Ëmbëlsirë

LOSD

-15

dBm

LOS hysteresis

0.5

4

 

6.Karakteristikat elektrike 

(Ambientit Temperatura operativ 0 ° C deri në + 70 ° C, KQV = 3.3 V)

parametër

simbol Min. Typ. Max. njësi

Transmitter Seksioni

Input Differential Impendence

 

zin

90

100

110

om
Data Input Swing diferencuar

vin

180

700

mV
TX Disable disable

2.0

KQV-ja

V

mundësoj

0

0.8

V

TX Fault mbroj

2.0

KQV-ja

V

Deassert

0

0.8

V

Seksioni Marresit

Output afërsi diferenciale ZOUT

100

om
Prodhimi Data Swing diferencuar Vout

300

800

mV
Rx_LOS mbroj

2.0

KQV-ja

V

Deassert

0

0.8

V

7. Distancat maksimale e mbështetura

parametër

simbol Min. Typ. Max. njësi
Fiber Lloji 850nm OFL

bandwidth

62.5 um 160MHz-km

26

m

200MHz-km

33

m

50 um 400MHz-km

66

m

500MHz-km

82

m

2000MHz-km

300

m

8.Diagnostics

parametër

varg

saktësi

njësi

kalibrim

temperaturë

-5 ~ 75

±3

ºC

i brendshëm

tension

0 ~ KQV-së

0.1

V

i brendshëm

Bias aktual

0 ~ 12

0.5

mA

i brendshëm

Fuqia tx

-8 ~ 1

±1

dBm

i brendshëm

Rx energjisë

-18 ~ 0

±1

dBm

i brendshëm

9.EEPROM INFORMACIONA0:

Adr Field Size

(Bytes)

Emri i Fushës

HEX

Përshkrim

0

1

Identifikuesi

03

SFP

1

1

Ext. Identifikuesi

04

MOD4

2

1

Connector

07

LC

3-10

8

marrës-transmetues 10 00 00 00 00 00 00 00

Kodi transmetues

11

1

encoding

06

64B66B

12

1

BR, nominal

67

bps 10G

13

1

i rezervuar

00

14

1

Length (9um) -km

00

15

1

Length (9um)

00

16

1

Length (50um)

08

17

1

Length (62.5um)

02

18

1

Length (bakër)

00

19

1

i rezervuar

00

20-35

16

Emri Vendor 57 49 4E 54 4F 50 20 20

20 20 20 20 20 20 20 20

36

1

i rezervuar

00

37-39

3

Vendor OUI

00 00 00

40-55

16

Vendor PN xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

ASC II

56-59

4

Vendor rev 31 2E 30 20

V1.0

60-61

2

gjatësi vale

03 52

850nm

62

1

i rezervuar

00

63

1

CC BASE

XX

Kontrolloni shuma e bajt 0 ~ 62

64-65

2

Opsione

00 1A

LOS, TX_DISABLE, TX_FAULT

66

1

BR, max

00

67

1

BR, min

00

68-83

16

Vendor SN 00 00 00 00 00 00 00 00

00 00 00 00 00 00 00 00

paspecifikuara

84-91

8

Kodi date Vendor XX XX XX 20

Viti, muaji, dita

92-94

3

i rezervuar

00

95

1

CC_EXT

XX

Kontrolloni shuma e bajt 64 ~ 94
96-255

160

specifike Vendor

10.Pin Përshkrimi:

këmbët Emër përshkrim më SHËNIM

1

Veet Transmitter Ground

2

tx Fault Transmitter Fault dhëna

1

3

tx Disable Transmitter Disable

2

4

MOD DEF2 Përkufizimi Moduli 2

3

5

MOD DEF1 Module Definition 1

3

6

MOD DEF0 Module Definition 0

3

7

RS0 Nuk është e lidhur

8

LOS Humbje të sinjalit

4

9

RS1 Nuk është e lidhur

10

largohem Marresit Ground

11

largohem Marresit Ground

12

RD- Inv. Marrë Output Data

5

13

RD + Output IReceived Data

5

14

largohem Marresit Ground

15

VccR marrës i energjisë

16

VccT transmetues të energjisë

17

Veet Transmitter Ground

18

TD + Të transmetojë të dhënat Input

6

19

TD- Inv. Të transmetojë të dhënat Input

6

20

Veet Transmitter Ground

 

Shënime:

1. TX Fault është një output i hapur koleksionist, të cilat duhet të largohen me një ~ 10kΩ rezistencë 4.7k në bord të presë për një tension ndërmjet 2.0V dhe KQV-+ 0.3V. Logic 0 tregon funksionimin normal; Logjika 1 tregon një faj lazer e disa lloj. Në shtetin e ulët, prodhimi do të largohen në më pak se 0.8V.

2. TX Disable është një input që është përdorur për të mbyllur të prodhimit transmetuesit optik. Ajo është tërhequr deri në kuadër të modulit me një 4.7k ~ 10kΩ rezistencë. shtetet e tij janë:

Low (0 ~ 0.8V): Transmitter në

(> 0.8V, <2.0V): papërcaktuar

High (2.0 ~ 3.465V): Transmitter Disabled

Hapur: Transmetues aftësi të kufizuara

3. MOD-DEF 0,1,2 janë modul këmbët definicion. Ata duhet të largohen me një 4.7k ~ 10kΩ rezistencë në

bordi host. Pull-up të tensionit duhet të jenë VccT ose VccR.

MOD-DEF 0 është i bazuar nga moduli për të treguar se moduli është i pranishëm

MOD-DEF 1 është vija ora e dy ndërfaqe teli serial për ID serial

MOD-DEF 2 është vija e të dhënave të dy ndërfaqe teli serial për ID serial

4. LOS është një output i hapur koleksionist, të cilat duhet të largohen me një ~ 10kΩ rezistencë 4.7k në bord të presë për një tension ndërmjet 2.0V dhe KQV-+ 0.3V. Logic 0 tregon funksionimin normal; Logjika 1 tregon humbje të sinjalit. Në shtetin e ulët, prodhimi do të largohen në më pak se 0.8V.

5. Këto janë prodhimi marrës diferencial. Ata janë brenda AC-shoqëruar 100Ω linjave diferenciale e cila duhet të ndërpritet me 100Ω (diferenciale) në SERDES përdoruesit.

6. Këto janë inputet transmetues diferenciale. Ata janë AC-bashku, linjat diferenciale me ndërprerjen diferenciale 100Ω brenda modulit.

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room