SFP modul fibra për konvertim ethernet mediave: FMC-SFP

SFP modul fibra për konvertim ethernet mediave: FMC-SFP

SFP media fibra converter

SFP për ethernet Converter

SFP modul për konvertim media Ethernet

  • Përshkrim
  • hetim

SFP modul fibra për konvertim ethernet mediave: FMC-SFP

Përmbledhje
Kjo seri converters janë të dizajnuara për të përmbushur nevojat masive për vendosjen e rrjetit Gigabit dhe në gjendje të japë një bakrit me bazë
rrjet Gigabit nëpërmjet kabllit fibër në një distancë maksimale deri në 80 km.
Kjo seri converters janë plotësisht në përputhje me IEEE802.3z dhe standardet 802.3ab. Ajo mund të jetë i instaluar në një standard Converter shasi.
procedurat e instalimit dhe operimit janë të thjeshta dhe të drejtpërdrejta.
Statusi operacion mund të monitorohet në nivel lokal nëpërmjet një sërë diagnostike LED ndodhet në panelin e përparmë.

Features:

1000Base-T te 1000BASE-SX / LX Converter
Standard: 802.3z IEEE & 802.3ab
Ndërfaqja: 1 x RJ-45 lidhës / 1 x SFP Slot
MDI / MDIX Auto-Crossover mbështetur
LED: Fuqia, DUP, FP-LINK, RX, 1000, TX
Plug-and-play instalim
Mbështetja Frame Jumbo (64-9216 Byte)
Mbështetje Voltage Monitor

 

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room