• Përshkrim
 • hetim

QSFP28 marrës 100Gb / s QSFP28 SR4 marrës me DDM

 

QSFP28 bejme TIPARET

 • Deri në 27.952 Gbps shkalla e të dhënave për kanal
 • Gjatësia maksimale Lidhje prej 100 milion lidhjet në OM3 fibra multimode
 • High Besueshmëria teknologji 850nm VCSEL
 • Elektrike hot-pluggable
 • diagnostike SFF-8436 në përputhje Digital
 • Në përputhje me QSFP28 MSA
 • Rasti veprojnë varg Temperatura: 0 ° C deri në 70 ° C
 • shpërndarje të energjisë <2.5 W

APLIKIMET

 • Qendra e të dhënave
 • Infiniband QDR
 • channel Fiber

STANDARD

 • Në përputhje me IEEE 802,3 bm
 • Në përputhje me SFF-8436
 • RoHS përputhje.

 Përshkrim i përgjithshëm

QSFP28 marrës është projektuar për përdorim në 100 gigabit për lidhje të dytë mbi fibër multimode. Ato janë në përputhje me QSFP28 MSA dhe 802.3bm IEEE

QSFP28 transmetues pjesa e transmetues përfshin një VCSEL 4-kanal (vertikale zgavër sipërfaqësore Emitting lazer) grup, një 4-kanal buffer dhëna dhe lazer shofer, monitoron diagnostikuese, kontrolli dhe bllokon paragjykim. Për kontrollin modul, interface kontrolli përfshin një ndërfaqe Dy Wire serik të kohës dhe të dhënave sinjalet. monitoron diagnostike për njëanshmëri VCSEL, temperatura modul, priti optik energjisë dhe furnizimit me tension janë zbatuar dhe rezultatet janë në dispozicion përmes ndërfaqes TWS. Të alarmit dhe lajmërimit kufijtë janë të vendosur për atributet monitoruara. Flamujt janë vendosur dhe ndërpret gjeneruar kur atributet janë jashtë pragjet. Flamujt janë vendosur gjithashtu dhe ndërpret gjeneruar për humbjen e sinjalit input (LOS) dhe kushteve transmetues faj. Të gjithë flamujt janë latched dhe do të mbetet i vendosur edhe në qoftë se gjendja fillimin e hap shul dhe funksionimin rinis. Të gjitha ndërpret mund të maskuar dhe flamujt janë rivendosur duke lexuar regjistrin përkatës flamurin. prodhimi optik do asgjësim për humbjen e sinjalit input nëse i zhurmës është me aftësi të kufizuara. Faji zbulimin ose çaktivizimi kanal përmes ndërfaqes TWS do të çaktivizoni kanalin. Status, alarm / paralajmërim dhe informacione faji janë në dispozicion nëpërmjet ndërfaqes TWS.

SFP28 transmetues marrës optik pjesa e transmetues përfshin një 4-kanali grup PIN Photodiode, një 4-kanali TIA grup, një 4 kanalin e prodhimit tampon, monitoron diagnostikuese, dhe kontrollit dhe paragjykim blloqet. monitoron diagnostike për pushtet input optike janë zbatuar dhe rezultatet janë në dispozicion përmes ndërfaqes TWS. Të alarmit dhe lajmërimit kufijtë janë të vendosur për atributet monitoruara. Flamujt janë vendosur dhe ndërpret gjeneruar kur atributet janë jashtë pragjet. Flamujt janë vendosur gjithashtu dhe ndërpret gjeneruar për humbjen e sinjalit input optik (LOS). Të gjithë flamujt janë latched dhe do të mbetet i vendosur edhe në qoftë se gjendja inicimin flamurin hap dhe funksionimin rinis. Të gjitha ndërpret mund të maskuar dhe flamujt janë rivendosur pas lexuar regjistrin përkatës flamurin. Prodhimi elektrike do asgjësim për humbjen e sinjalit input (nëse i zhurmës është me aftësi të kufizuara) dhe kanali de-aktivizimin përmes ndërfaqes TWS. Statusi dhe alarmi / informacion paralajmëruar janë në dispozicion nëpërmjet ndërfaqes TWS.

Ⅰ Ratings Absolute maksimale

parametër simbol Min. Typ. Max. njësi shënim
Storage Temperatura Ts  -40 -  85 ºC
Storage Ambient Lagështia HA  5 -  95 %
Përdorimit Lagështia relative RH - -  85 %
Furnizimi me energji elektrike Voltage KQV-së  -0.3 -  4 V
Signal Input Voltage KQV--0,3 - KQV-+ 0.3 V
pragu dëmtimi  3.4 dBm

Kushtet Ⅱ rekomanduara Operative

parametër simbol Min. Typ. Max. njësi shënim
Temperatura rast Operative Tcase  0 -  70 ºC Pa rrjedhjen e ajrit
Furnizimi me energji elektrike Voltage KQV-së  3.14  3.3  3.47 V
Furnizimi me energji elektrike e tanishme ICC -  350 mA
Data Rate BR  10.3125 Gbps secili kanal
transmetimit në distancë TD -  100 m OM3 MMF
 150 m OM4 MMF

 

Ⅲ Karakteristikat optike

parametër simbol Min typ Max njësi SHËNIM
transmetues
Qendra gjatësi vale λ0  840  860 nm
Fuqia mesatare Launch çdo korsi  -7.6  -1 dBm
Spectral Gjerësia (RMS) σ  0.65 nm
Optical Shuarja Ratio ER  3 dB
Mesatare nisë Power off çdo korsi Poff  -30 dBm
Transmetues dhe Shpërndarje Penalty çdo korsi TDP  3.5 dB
Optical Kthimi Humbje Toleranca ORL  12 dB
Output Eye Mask Në përputhje me IEEE 802.3ba
marrës
Marresit gjatësi vale Λin  840  860 nm
Ndjeshmëria Rx per korsi RSENS  -9.5 dBm  1
Input Saturation energjisë (Overload) PSAT  2.4 dBm
Marresit reflectance Rr  -12 dB
LOS De-pohojnë LOSD  -12 dBm
LOS pohojnë LOSA  -30 dBm
LOS hysteresis  0.5 dBm

Shënime:
1. matet me një model PRBS 231-1 provë, @ 10.325Gb / s, BER <10-12.

 

IV. Karakteristikat elektrike

parametër simbol Min typ Max njësi SHËNIM
Furnizimi Voltage KQV-ja  3.14  3.3  3.46 V
Furnizimi aktual ICC  350 mA
transmetues
Input rezistencë e plotë diferenciale Rin  100 Ω  1
të dhënat e diferencuar input ritëm Vin, pp  180  1000 mV
Single toleranca përfundoi tension të dhëna Vint  -0.3  4.0 V
marrës
të dhënat e diferencuar output ritëm Vout, pp  300  850 mV  2
tension të vetme-përfundoi output  -0.3  4.0 V

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room