4 porte FXO / FXS mbi pajisjet PCM fibër

4 porte FXO / FXS mbi pajisjet PCM fibër

4 porte FXO / fxs mbi pajisjen fiber PCM

4 porte 2-teli 4-teli E dhe M mbi fibra PCM Multiplexer

4 porte pajisjet PCM zë

 • Përshkrim
 • hetim

Pajisja PCM 4 porte zë FXO / FXS ose 2-teli 4-teli E dhe M zë mbi pajisjen fiber PCM

PCM-F04 është një lloj pikë-për-pikë pajisjes PCM transmetimit fibra e cila është projektuar në bazë të në shkallë të madhe të qarqeve të veçanta të integruara, Ai të ketë formën konciz për të realizuar 4 zërin kanal (FXO, FXS). Meritat e saj përfshijnë funksionin e plotë paralajmërim, integrimin e të lartë, konsumit të ulët, punën e qëndrueshme dhe përdorimin e përshtatshëm.

§1.2 Features

 • Pajisja lokale PCM mund të monitorojë pajisjen largët
 • Baza mbi IC e të drejtave të pronësisë intelektuale pavarësisë
 • Të sigurojë 1-4 kanaleve qasje të zë, të mbështesë thirrjen tregues dhe të kundërt polarizimit akuzuar funksion
 • Mbështetur çdo vend e vë numrin me njëri-tjetrin
 • port Voice mbështet O port dhe portin S, O port lidhur me PBX, S port lidhur me përdoruesit e telefonit

§1.3 Parameters dhe indeksi

 • ndërfaqe optike

gjatësi vale optike: mode të vetme 1310nm / 1550nm

Multimode 850nm / 1310nm(fakultativ)

Fiber core NO .: core Double or core vetme për opsionin (optional)

Konsumi i transmetimit: -9dBm / -5dBm

Varg të Transmisionit: Mënyra e vetme 0-120km,

multimode 0-2km(fakultativ)

marrësin optik marrjen e ndjeshmërisë: <-36 dBm (BER <10-11)

Kodi qark Fiber: Kodi NRZ

Connector: SC / FC(fakultativ)

 

 • telefon por FXS

Zhurme tension: 75V

Zhurme frekuenca: 25HZ

rezistencë e plotë Input: 600Ω (dorëzimin)

Humbja: 40 dB

 

 • ndërfaqe FXO

Zhurme tension kontrolloni: 35V

Zhurme kontrolloni frekuenca: 60Hz-17HZ

hyrje rezistencë e plotë: 600Ω (dorëzimit)

Humbja: 40 dB

 

§1.4 Dimension

Pajisja Desktop: 145 (W) x 125 (L) x 31 (H) mm

§1.5 gjendje pune

Voltage: AC180V ~ 260V, DC -48V, DC + 24V

Konsumi: ≥5W

Temperatura e punës: -10 ° C ~ 50 ° C

Temperatura e magazinimit: -40 ° C ~ + 70 ° C

Lagështia relative: 95%

Nuk ka helm dhe gazit të ngopura, nuk ka pluhur në rritje, nuk ka fushë të fortë magnetike shqetësuese.

 

§1.6 Paketimi

Lista Paketimi:

1-4 kanal fiber zë Multiplexer 1

Line pushtet 1

Manual Referenca e anëtarit 1

 

Shënim: Kjo pajisje duhet FXO ose modul FXS për zgjedhjen, ju lutemi njoftoni kur rendi.


Kapitulli 2 Instalo Udhëzim

§2.1The panel pasme e pajisjes Desktop

PCM-F04 PCM Pajisja panel pasme e kanalit fibra zë Multiplexer

§2.2 LED

Ka shumë LEDs në panelin e pasmë

Emër Ngjyrë status Përshkrim
OLOS e gjelbër Sinjali Fiber humbur
larg Fiber sinjal normal
OLOF e gjelbër kornizë optike humbje ngrohja sinjal
larg Fiber linjë sinjal normal
PWR e gjelbër pushtet mbi
larg fike
 • 2.3 furnizimi me energji elektrike

Mbështetje AC220V / DC-48V (optional)

 • AC220V: direkt futur tela të energjisë;
 • Lidhja e furnizimit me energji DC:

lidhja e zakonshme "FG" në tokë;

"DC-48V" me polin negativ të pushtetit;

"GND" në polin pozitiv të pushtetit;

 

Shënim: Pajisja ka një masa të kundërt polarizimit të mbrojtjes, pajisjet nuk do të dëmtohen kur furnizimi me energji elektrike polarizimit kundërt, dhe është funksionale, mirëmbajtjen e lehtë dhe instalimin. (Ky lloj i furnizimit me energji elektrike përfshin DC48V, DC48V, DC24V, DC24V).

§2.4 Ndërfaqe optike

Ka dy ndërfaqe optike në panelin e pasmë, FCor ndërfaqe SC.

"TX": ndërfaqe output

"RX": ndërfaqe input

§2.5 ndërfaqe Phone

Në panelin e pasme ka dy rresht të portit RJ45 (secila shenjë port "Pn"), çdo port mbështet 1-2channels e qasjes telefonit. Pajisje mbështet dy interfaces: FXO, FXS. Nëse pajisja është instaluar module FXO për ndërfaqe FXO, për të kaluar mbi linjat telefonike mund të futet .Nëse e pajisjeve për të ngritur FXS modul për ndërfaqen FXS, që të futet direkt në telefon.

Përkufizimi Pin i FXO / FXS, ndërfaqe magnetik telefonit:

Chapter3 Instalimi

 • Shpaketojeni, inspektojë përmbajtjen me kujdes. Verifikoni se të gjitha sendet janë të përfshira me kuti kartoni tuaj. na ose agjent lokal kontaktoni në qoftë se ka ndonjë përmbajtje të humbur apo dëmtuar.
 • Kontrolloni konfigurimin Furnizim me energji elektrike. Kujdesen për vlerën e tensionit, nëse përdorni të dhëna DC.
 • Merrni pas testeve të para të përdorimit:
  • Kontrolloni butonat provë lak në panelin e pasme, për të parë nëse të lirshme ose jo, PWR dhe LOS më, të tjerët OFF.
  • port FXO lidhur me linjë telefonike, FXS lidhur me telefonin. Mund të dëgjojnë alarmin kur telefoni off.
 • Nëse treguesi LED punon normal, unpress gjithë kaloni në panelin e pasmë dhe fikni, ora vendosur, plug telave fibër, pastaj pushtetin në, pajisja duhet të punojnë normalisht.
 • Nëse pajisja nuk funksionon normalisht, ju lutem referojuni kapitullit 4: probleme të shtënat. Na apo agjentin tonë lokale kontaktoni në kohë në qoftë se problemi nuk mund të zgjidhet.

 

Kapitulli 4 Diagnoza dhe probleme të shtënat

Kur puna normalisht, Lidhje, PWR në, dritat e tjera jashtë

numër dukuri e mosfunksionim zgjidhje
1 PWR off kontrolloni nëse fuqia e lidhur mirë
2 OLOS në Loop TX (output) dhe RX (input), nëse LOS off, kontrolloni Fibrat linjë
3 OLOS off, OLOF në Kontrolloni nëse puna largët pajisja për statusin në kornizë
4 telefoni shkëputur Kontrolloni nëse FXO lidhur me linjë telefonike, FXS lidhur me telefonin

 

Kapitulli 5 Aplikimi

Fig.7 Tipike aplikimi 1 zë General qasje të biznesit

Fig 8 tipike e aplikimit 2 Hotline qasje zë

4 ports VOICE over fiber PCM multiplexer

4 porte zë mbi fibra PCM multiplexer zgjidhje

 

 

4 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
30 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
30 porte FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer
360 portet FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room