Ethernet HDSL Modem, Ethernet mbi 2-Wire G. SHDSL modem: HDSL

Ethernet HDSL Modem, Ethernet mbi 2-Wire G. SHDSL modem: HDSL

Ethernet HDSL Modem

Ethernet Bridge

  • Përshkrim
  • hetim

Ethernet HDSL Modem, Ethernet mbi 2-Wire G. SHDSL modem: HDSL

Përshkrim

HDSL është e bazuar në ASIC 2-teli 2.3Mbps Ethernet Bridge SDSL modem. Ajo përdor SDSL (Temë me normat digital linjë fund-user) teknologji në mënyrë që shkalla e të dhënave në mes të dy LAN të përbashkëta mund të arrijnë 2320 Kbps, distanca mund të arrihet 3.29km në 24AWG (0.5mm) linjë komunikimi dhe 2.51km në 26AWG (0.4 mm) linja e komunikimit. Modemi mund të lidhë dy LAN me një palë të përdredhur-palë për të zgjeruar distancën e LAN. Me kosto të ulët, operacion i thjeshtë, dhe përdorimin e përshtatshëm, ai është i përshtatshëm për kosto të ndjeshme lidhje urë ose në LAN si barelë ose paragrafin. Ethernet përputhet me standardet e IEE802.3u dhe IEE802.3 dhe normën e saj me shpejtësi është 10 / 100BaseT vetë-adaptive.

Ajo mund të jetë i instaluar dhe të lidhur të përshtatshme. Dikush mund të përdorni kaloni dial në panelin e pasme në mënyrë të punës të setup dhe shkalla me shpejtësi të transmetimit, atëherë lidhni kabllon për ta vënë atë në përdorim. Ka shumë tregues në panelin e parë për tu paraqitur shtetet e punës dhe statusin përputhje të pajisjeve.
HDSL është një autodidakt me rreze të gjatë Ethernet urë të lartë të performancës. Ajo mund të marrin kornizë në MAC neto-urë të LAN dhe të kryejë transmetimin transparent të adresave MAC. Ajo mund të ruajë një maksimum prej 1024 MAC adresën subnet. HDSL mund të mësojnë automatikisht adresën MAC në LAN lidhur dhe vetëm të transmetojë adresën synuar për të formohen në një LAN.

 

Features

LAN Feature:

standard: Në përputhje me IEE802.3 / Ethernet
Mënyra e punës: duplex të plotë / gjysmë duplex
Shkalla e të dhënave: 10 / 100Mbps; vetë-adaptively
Ndërfaqe fizike: 10 / 100BaseT (UTP); mbrojtura RJ-45

 

Ethernet Features

LAN Tabela: 1024, të mësuarit automatikisht dhe
freskuese automatikisht

 

WAN (E1 / G.703) Karakteristikat

Shkalla e të dhënave: 256kbps; 384kbps; 1024kbps
1280kbps; 1536kbps
2048kbps; 2320kbps
Mënyra transmetimit: duplex sinkron të plotë; HDLC
line interface: rezistencë e plotë 135ohm, fizike
Ndërfaqja RJ45 me pin 4 dhe pin
  5 (qëndër 2 linja)
Furnizimi me energji elektrike: 220V ± 10%, 50Hz; 48VDC (opsionale)
Konsumi i energjisë: 5W;
vëllimi: 225mm * 145mm * 40mm;
9 'L * 5,8 "W * 1.6" H

 

Distanca transmetimit dhe norma

Tabela në vijim shfaqin norma rata shpejtësi dhe distancën maksimale të mbështetur nga HDSL në 24 AWG (0.5mm) & 26 linjave të komunikimit (0.4mm) AWG. Është në fakt distancë transmetimit shtrihet në linjë distancë, lidhje neto urë dhe zhurma linjë, etj

 

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room