E3 te ethernet konvertuesi

E3 te ethernet konvertuesi

E3 për Ethernet Converter

  • Përshkrim
  • hetim

E3 te ethernet konvertuesi: IC-E3T3L

Përshkrim

LAN Fast Ethernet mbi E3 ose T3 / DS3 Converter

Prezantoni

Përmbledhje
IC-E3T3L është gjendja e Njësive artit fundore të rrjetit (NTU) Lidhja LAN Fast Ethernet
mbi E3 ose qarqeve T3 / DS3. Pajisjet mundësojnë ofruesit e shërbimeve dhe ISP për të furnizuar transparent
Shërbimet e Ethernet në vende të largëta mbi E3 infrastrukturës ekzistuese / T3 / DS3.

Pajisjet mund të përdoret në një aplikim pikë-për-pikë dhe gjerësisht të përdorura në lnteroffice ose
Lidhja ndërmarrje LAN. IC-E3T3L ka nje unframed E3 ose një përshtatur port T3 / DS3, dhe një
10 port / 100BaseTx. Pako janë përcjellë nga rrjeti Ethernet në E3 ose T3 / DS3
rrjetit me tela me shpejtësi, duke përdorur plotësisht shtrenjtë Bandwidth qark TDM.

Feasures
* Shkarko Ethernet ecuria e çmimeve gjatë E3 ose T3 / DS3 converter inteligjent në treg
* Transmetim teli me shpejtësi të përdorur tërësisht E3 ose T3 / qark DS3
* VLAN stacking dhe ofruesit e shërbimeve tagging duke bërë të mundur që të sigurojë Layer 2 shërbime transparente LAN, ndërsa sigurimin e menaxhimit të ofruesve të
* Fault shumimin e E3 ose T3 / DS3 kushte gabimesh deri port Ethernet
* Mbledhja diagnostike në TDM dhe Ethernet ndërfaqe
* treguesit Gjithëpërfshirës LED në panelin e përparmë, të përshtatshme për diagnozën e pajisjeve shtetit të punës
* -48V furnizimit me energji DC & 220V AC opsional

Specifikimet
Ndërfaqja E3

Në përputhje me G.703 ITU
Shkalla: 34.368 Mbps
type Code: HDB3
Impedancë: 75ohm l paekuilibruar
lidhës fizike: BNC me bosht të përbashkët për paekuilibruar

T3 / ndërfaqe DS3

Në përputhje me GR-499-themelore; ANSI T1.107; ANSI T1.102
Shkalla: 44.736 Mbps
type Code: B3ZS
Impedancë: 75ohm l paekuilibruar
lidhës fizike: BNC me bosht të përbashkët për paekuilibruar
furnizimi me energji elektrike
Fuqia AC: 220V + -10%, 50Hz
DC pushtet: -48V (optional)
Fuqia: 5W

Mjedis

Temperatura: 0-40oC
Lagështia: 0-95% RH

 

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room