E3 fibër modem, E3 Optical Converter elektrike

E3 fibër modem, E3 Optical Converter elektrike

E3 fiber modem

E3 Optical Converter elektrike

  • Përshkrim
  • hetim

E3 fibër modem, E3 Optical Converter elektrike: SDH-E3
Përshkrim

E3 / T3 Optical / Converter elektrike

Prezantoni

Përshkrim

SDH-E3 është një converter ndërfaqe për E3 DS3 konvertimin elektrik dhe optik ndërfaqe.
Ajo është projektuar për ndërfaqen bosht të përbashkët pajisjeve PDH dhe vij optik ndërfaqe.

E3 fibër modem është përdorimi i teknologjisë ASIC projektimit circuitry zhvilluar, E3 / T3 DS3 me shpejtësi të lartë fibër-optike modem.
E3 fiber modem transmeton sinjal E3 / T3 elektrik, shtrihet E3 / T3 DS3 transmetojë distancë.
SDH-E3 ka dy opsionale: normat E3 34.368Mbps DS3 normat 44.736Mbps
Karakteristikat transmetimit SDH-E3 përputhje me ITU-T G.703 / G.921 / G.956 s tandard.
SDH-E3 nuk ka nevojë për të bërë ndonjë settings komplekse, duke përdorur thjeshtë, të lehtë për të vepruar.
SDH-E3 me aftësi të plotë diagnostike, mund të kryejnë loopback analog lokal dhe loopback dixhitale lokale.
Ndërfaqe optike mbështet SC / ST / FC fakultative; SM / MM opsionale; WDM ose normal;
distancë transmetimit mund të jetë 2km / 20 km / 40 km / 60km fakultative. Produkti është plotësisht në përputhje me FCC Pjesa 15 kërkesa.
Complete loop - objektit mbrapa është i mbështetur për sistemin diagnostike dhe komisioneve.
Kompakt zorrë dhe operacion të thjeshtë të arritur kursimin e kostos dhe investimet e mbrojtur

Features

besueshmërisë së lartë, në përputhje me ITU-T G.703
Single Fiber Bi-drejtuar është selectable
Shtet-e-artit të projektimit, të sigurojë të punës normale në mjedisin e ndryshme.
Mbështet lak lokale dhe të largët - mbrapa në ndërfaqen elektrike apo optike për sistemin diagnostike.
Të përshtatshme për E3 DS3 ndërfaqes interkoneksionit.
Operacion të thjeshtë dhe mirëmbajtja
Dizajn kompakt dhe të konsumit të ulët të energjisë.

Specifikime teknike

modes fibra optike: 8.3 / 125μm 8.7 / 125μm 9 / 125μm 10 / 125μm
vetme / multimode, fibra vetme / dyfishtë
Distanca transmetimit: 2KM / 20 km / 40km / 60 km
ndërfaqe fibër optike: SC / FC / ST
Gjatësi vale: 1310nm dhe 1550nm optional
Ndjeshmëria: -36dBm
Transmetimit nivelin elektrike: 0 ~ 6dBm
Kalbur: 1310nm; 0.4dB / km, 1550nm; 0.25dB / km
Ndërfaqja elektrik: E3 / T3 (G.703)
Speed ​​Vlerësoni: E3 normat 34.368Mbps
Normat DS3 / T3 44.736Mbps
Mënyra e transmetimit: Synchronous
Ndërfaqe circuitry: 75 om, BNC
Features transmetimit: përputhet me G.703, G.921 dhe G.956
Metodat e provës: analog loop prapa lokal,
mbrapa lokal loop dixhitale.
Furnizimi me energji elektrike: AC 220V ± 10%, 50Hz
DC -48V ± 15%
Konsumi i energjisë: 5W
Dimension: 240mm * 215mm * 50mm (L * W H *)
Pesha: 1kg
Temperatura: 0 ~ 50 ℃
Hunidity: 0-90%

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room