2 porte E1 V.35 modem fibra optike

2 porte E1 V.35 modem fibra optike

2 porte modem E1 fibra optike

2 porte fiber V.35 modem optik

2 porte fiber V.24 modem optik

  • Përshkrim
  • hetim

fibra 2 porte E1 dhe V.35 fiber modem optik: PDH-2

Përshkrim

E1 / V.35 fiber opsionale modem optik

Prezantoni

Features:

PDH-2 eshte me shpejtësi të lartë modem fibra optike me dy E1 / V.35 ndërfaqe fakultative.
Dy ndërfaqe e PDH-2 mund të jetë V.35 ose E1 (G.703), dhe gjithashtu një mund të jetë V.35, një tjetër është E1 (g.703).
dhënat transmetimin norma eshte nga N * 64m (N = 1-31), për 2048 Kbps.
Ora është fakultative e brendshme, të jashtme dhe rob.
Për të arritur pikë për pikë testimin, PDH-2 mund të procesit diagnozën e disa problemeve pse kaloni AL, DL dhe RL.
Ka shumë tregues LEDs në panelin për tu shfaqur gjendjen e punës, të tilla si PWR, Rxd, TXD, sync, TEST ...
E1 (G.703) ndërfaqe përputhje me ITU-T G.823, G.703 dhe G.742, mund të jetë Impedancë balance120ohm (RJ45) ose 75ohm çekulibroj (BNC)
Kërkesat për fibra mund të jetë e vetme Mode / multi mode, core vetme / dyfishtë core,
SC / FC / ST, 2 km / 20km / 40km / 60km
Furnizimi me energji elektrike: AC 220V ose DC -48V.
Përmbledhje:

PDH-2 ofron dy interfaces e E1 (g.703) ose V.35, dhe norma për çdo kanal që transmeton të E1 ose V.35 mund të jetë deri në 2Mbps. Kjo është bërë nga teknologjia ASIC circuitry, ne gjithashtu mund të telefononi atë "PDH"

Natyrisht, Avantazhi i kësaj pajisje është reduktuar koston. Ajo mund të arrijë fibra për V.35 direkt në vend të përdorimit të PDH dhe konvertim. Për më tepër, ora (robi) i PDH-2 lokale automatikisht do të ndjekë orën (të jashtëm të brendshme /) e PDH-2 largët, kështu që është shumë e lehtë për të vepruar.

Specifikimet

modes 1.Fiber optike: 8.3 / 125um 8.7 / 125um 9 / 125um 10 / 125um modul të vetëm
2.Transmission distancë: 0-60Km
Ndërfaqja 3.Fiber optik: SC
Gjatësia 4.Wave: Mundësitë e zgjedhjes: 1310nm 1550nm
5.Transmitting nivelin elektrike: 0 ~ 6dBm
6.Receiving ndjeshmëri: -36dBm
7.Decaying: 1310nm window0.4dB / km, dritare 1550nm 0.25dB / km
Ndërfaqe 8.Data: mode V.35, mode G.703
shkalla e 9.Data: N * 64kbps (N = 1-31); 2048Kbps
Mënyra 10.Transmission: sinkron
11.Line ndërfaqe: BNC; RJ45
12.Clocking: line ora, ora e jashtme, orën e brendshme
13.DCE ndërfaqe: V.35 ose V.24 / RS232C
Furnizimi 14.Power: AC 220V +/- 10%, 50Hz; DC-48V
15.Power konsumi: 5W
16.Temperature: 0 ~ 40oC
17.Humidity: 0 ~ 95%
18.Dimension: 245mm * 215mm * 50mm (13.6 "L * 10" W * 2.2 "H)

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room