• Përshkrim
  • hetim

Fibra optike modem, fiber te E1 V.35 ethernet, E1 fiber modem: PDH-1
Përshkrim

E1 fiber modem, V.35 V.24 fiber modem

Features

PDH-1 është e lartë-shpejtësi modem fibra optike me terminalin e largët collocated projektuar me teknologjinë linjat ASIC.
dhënat opsionale transmetimit shpejtësi janë nga N * 64m (N = 1-31) në 2048Kbps.
Ndërfaqe Fiber: SC vetme modul transmetimit në distancë: 0-60km.
Produkti është plotësisht në përputhje me Pjesën 15 të rregullores FCC.
PDH-1 ka funksionin e terminalit largët kolokohet. PDH-1 shpejtësia e terminalit të konsumit ndjek PDH-1 rend të terminalit mjeshtri automatikisht pa bërë ndonjë organizim.
Ka shumë LEDs drejtor në panelin e parë për tu paraqitur statusin shtetëror të punës dhe të linjave të pajisjeve.
Ndërfaqja Data e PDH-1 mund të jetë V.35 ose G.703.
Shpejtësia e G.703 / E1 mbështet kornizë dhe jo-kornizë.
PDH-1 linjë ndërfaqe: Impedancë 120OHM (RJ45) / 75OHM (BNC) opsional
Dy lloj i makinave: Modeli platformë dhe kornizë furnizimit me energji elektrike Modeli: 220 V AC dhe DC -48V optional

PDH-1 Përmbledhje

PDH-1 është e lartë-shpejtësi modem fibra optike me konfigurimin e largët bazuar në teknologjinë ASIC circuitry. Ai mbështet normat e user-selectable mes N * 64kbps (n = 1-31) dhe 2048 kbps. Ndërfaqja fibër është SC modul të vetme. distancë transmetimit është deri në 60 km. Produkti plotësisht përputhet me Pjesën 15 të rregullores FCC.

Specifikimet

modes 1.Fiber optike: 8.3 / 125um 8.7 / 125um 9 / 125um 10 / 125um modul të vetëm
2.Transmission distancë: 0-60Km
Ndërfaqja 3.Fiber optik: SC
Gjatësia 4.Wave: Mundësitë e zgjedhjes: 1310nm 1550nm
5.Transmitting nivelin elektrike: 0 ~ 6dBm
6.Receiving ndjeshmëri: -36dBm
7.Decaying: 1310nm window0.4dB / km, dritare 1550nm 0.25dB / km
Ndërfaqe 8.Data: mode V.35, mode G.703
shkalla e 9.Data: N * 64kbps (N = 1-31); 2048Kbps
Mënyra 10.Transmission: sinkron
11.Line ndërfaqe: BNC; RJ45
12.Clocking: line ora, ora e jashtme, orën e brendshme
13.DCE ndërfaqe: V.35 ose V.24 / RS232C
Furnizimi 14.Power: AC 220V +/- 10%, 50Hz; DC-48V
15.Power konsumi: 5W
16.Temperature: 0oC ~ 40oC
17.Humidity: 0 ~ 95%
18.Dimension: 245mm * 215mm * 50mm (13.6 "L * 10" W * 2.2 "H)

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room