SNMP media shasi converter

shasi media fibra converter

16 të çarat converter fiber medias

14 të çarat fibra ethernet konvertuesi

  • Përshkrim
  • hetim

SNMP fibër shasi media converter: FMC-SNMP
Përshkrim
Menaxhimi i WEB mbështetje me bazë
Mbështetja menaxhimin SNMP
menaxhimit Mbështetje Console kur emergjente
Telnet mbështetje
Software mund të përmirësohet në internet nëpërmjet TFTP.

Tipar
(1). Përmbajtja e sistemit
Përmbajtja kryesore e sistemit të menaxhuar është e shënuar më poshtë:
1.Net modul i dëgjueshëm
Ajo është çelësi-njësi e sistemit, të përdorura për të mbledhur informacionin relacionale nga converters mediave të instaluara në shasi, dhe për të menaxhuar funksionet e converters mediave. Ajo ka një të përgjithshëm port 10 / 100M RJ45 dhe një të përgjithshme RS232 konsol port.
Gama 2.Full i Wintop converters mediave dëgjueshëm apo kartat e tjera të menaxhueshme.
3.17 slots raft-montuar shasi
19 inç 1U raft-mali shasi, me 17 lojëra elektronike, mund të mbështesin 1 pc modul Net dëgjueshëm dhe 16 copë mediave dëgjueshëm Converters. Normalisht kjo do të jetë i instaluar në qendër, në mënyrë që përdoruesi mund të menaxhojë atë me lehtësi. Ajo ka furnizim me energji elektrike të dyfishtë, NMS mbështetje të funksionojë nëpërmjet postës tifozët mund të menaxhohet.
4.Manageable Stand-vetëm converters mediave në fund të largëta.

(2). Funksionet dëgjueshëm mbi pamje
wView sistemi i dëgjueshëm mbështet gamë të plotë të standardeve të tilla si HTTP, SNMP, TFTP, Telnet ... sistemi etj .Të ka ndërfaqe e duhur për secilin.
1.Support WEB bazë të menaxhimit
Sistemi ynë i dëgjueshëm mbështet menaxhimin e bazuar në WEB. Është e lehtë për t'u kuptuar dhe përdorur, nuk ka nevojë për të instaluar software të veçantë, në mënyrë që ajo është më e lehtë për përdoruesit.
Menaxhimi i 2.Support SNMP
mbështesin plotësisht SNMP, përdoruesit mund të menaxhuar pajisjet relacionale nëpërmjet çdo sistem operativ, të tilla si HP-OpenView.
Menaxhimi i 3.Support Console kur emergjente
Mbështetur menaxhimin lokal command-string nëpërmjet portit Console, përdoruesit mund të menaxhuar pajisjet nëpërmjet rrjeteve të tjera të tilla si sistemi telefonik, në rast rrjetet Ethernet dështuar.
4.Support Telnet
5. software mund të përmirësohet në internet nëpërmjet TFTP.

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room