8 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer

8 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer

8 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer

8 porte 2-teli 4-teli E dhe M mbi fibra PCM Multiplexer

8 porte PCM zë multiplexer

 • Përshkrim
 • hetim

1-8 porte FXO / FXS E dhe M dhe RS232 E1 Ethernet fiber PCM Multiplexer: PCM-F08

Prezantoni
PCM-F08 është fibër PCM multiplexer pajisjet e transportit optike pikë-për-pikë në bazë të vetë të drejtës së autorit IC. Kjo është struktura e vetme e bordit dhe të pajisur me funksion të plotë alarmante. Ajo ofron 1 ~ 4 10 kanale Ethernet / 100M dhe 1 ~ 8 zërin (FXS / FXO) kanale dhe 1 ~ 4 kanale serial të dhënave për opsion. Ajo mund të realizojnë menaxhimin SNMP në pajisjen vete nëpërmjet ndërtuar në modul SNMP. Dizajni jashtme përdorin standardin 19 inç raft, kështu që vëllimi është i vogël, pesha është dritë dhe operacioni është i përshtatshëm dhe të kreditit.

PCM-F08 mund të ofrojë 1-4 kanale Ethernet 10 / 100M, të plotë / duplex auto-negocimi LAN interface, mbështetje VLAN protokoll, kjo ndërfaqe të vazhdueshme mund të mësojnë MAC adresat nga LAN që lidhet me të, dhe për të dërguar në adresën si kornizë në një tjetër LAN. Transparente të protokollit TCP / IP, ofron lidhje të sigurisë në mes të pajisjeve të ndryshme në rrjet, e përdorur gjerësisht në lidhjen e rrjetit dhe të monitoruar mes WAN dhe LAN.

Features

 • Baza e të vetë të drejtës së autorit IC.
 • Të miratojë strukturën e rimeso.
 • Mund të monitorojnë statusin e largët alarmi.
 • E1 është në përputhje me G.703, dhe miraton rikthim të plotë orë dixhitale dhe të qetë teknologji kyçit faza.
 • 1 ~ 8 kanale zëra, mbështetje thirrje tregues.
 • Ethernet: 10M / 100M, të plotë / gjysmë adaptive duplex, të mbështetur vendosjen VLAN dhe auto-MDIX.
 • Të sigurojë 2 portet zmadhueshëm që mund të zgjasë kanale të ndryshme të të dhënave, të tilla si 1 ~ 4 kanale të dhëna asinkrone RS232 / RS485 / RS422 / Manchester.
 • Zëri mbështet FXO dhe FXS portet, të FXO lidhur me Switcher, FXS me telefonat.
 • Mbështetur SNMP pavarur.
 • Mund të monitorojnë temperaturën lokale dhe tension.
 • Serval modes furnizimit me energji elektrike: AC220V, DC-48V.
 • 2 ~ transmetimit 120 km distancë pa rele.

Specifikime teknike

 • Ndërfaqja Fiber

gjatësi vale optike: 1310nm / 1550nm (të vetme-mode)

850nm / 1310nm (multi-mode) për opsionin

Ndërfaqe optike: SC / FC / ST për opsionin

Konsumi Dërgimi: -9dBm / -5dBm

Marrjen dhe dërgimin e modulit:> -6dBm

Optical marrës marrjen e ndjeshmërisë: <-36 (BER <10):

Kodi Optical: NRZ

Transmetimit varg: MM0 ~ 2 km; SM 0 ~ 120 km për opsionin

 • Ndërfaqja E1

Kodi Interface: Kodi HDB3

Shpejtësia Line: 2.048Mbp / s ± 50ppm

standarde ndërfaqe: ITU-T G 703

Ndërfaqja rezistencë e plotë: 75Ω / paekuilibruar (BNC)

120Ω / balancuar (RJ45)

dobësimi i lejuar: 0 ~ 6dBm

 • 10 / 100Base-T Port

Shkalla: 10 / 100M, të plotë / duplex auto-negocimi

Protokolli: Mbështetje IEEE 802,3, IEEE 802.1Q (VLAN)

MACAddress Entiries: 4096Entiries

Connector: RJ45

 • port telefon FXS

Zhurme tension: 75V

Zhurme frekuenca: 25HZ

rezistencë e plotë Input: 600Ω

Humbje: 40dB

 

 • ndërfaqe FXO

Zhurme tension kontrolloni: 35V

Zhurme kontrolloni frekuenca: 60Hz-17HZ

hyrje rezistencë e plotë: 600Ω

Humbje: 40dB

dimension

483 mm (L) x 252 mm (W) x 44mm (H)

furnizimi me energji elektrike

AC220V: tension të dhëna: AC220V ± 20%, 50Hz

DC-48V: tension error Varg: -36V ~ -72V

Operacioni Condition

Voltage: AC180V ~ 260V; DC -48V; DC + 24V

Konsumi: ≤5W

Temperatura Operative: 0 ° C ~ 50 ° C

Magazinimin temperatura: -40 ° C ~ + 70 ° C

lagështia relative :: 95%

 

8 porte E dhe M FXO / fxs mbi fiber PCM multiplexer

 

 

 

 

 

4 porte FXO / fxs mbi fibra optike PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi fibra optike PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi fibra optike PCM Multiplexer
30 porte FXO / fxs mbi fibra optike PCM Multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
30 porte FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer
360 portet FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room