4 porte E1 mbi Ethernet konvertim, 4E1 TDM mbi IP: TOIP-4E1

4 porte E1 mbi Ethernet konvertim, 4E1 TDM mbi IP: TOIP-4E1

4 porte E1 mbi rrjetin IP

4 porte E1 TDM mbi IP

4 porte E1 mbi ethernet konvertuesi

 • Përshkrim
 • hetim

4 porte E1 mbi Ethernet konvertim, 4E1 TDM mbi IP: TOIP-4E1

 

Paraqitje

TOIP-E1 E1 mbi Ethernet mbështetje converter portet MAX 16E1, TOIP-1E1 është një port E1 mbi IP, TOIP-2E1 është dy E1 portet mbi IP, TOIP-4E1 është katër E1 portet mbi IP, TOIP-8E1 është 8 E1 portet mbi IP, TOIP-16E1 është 16 E1 porte mbi IP.

TOIP-E1 është përdorur kryesisht për të transmetuar sinjalin e zë mbi IP rrjetit. Ajo ka 1-16 ndërfaqe E1, 3 port lokale Ethernet dhe 1 uplink port Ethernet. TOIP-E1 mund të lidheni pajisje TDM dhe Ethernet përdoruesit seamlessly dhe të besueshme mbi kosto standarde tel të ulët ose lineate Ethernet / IP konfigurimit, pa ndikuar sasinë zë. Duke qenë transparent në sinjal TDM, ky model siguron lidh me ndërfaqe fizike E1 e çdo pajisje seamlessly, të tilla si PBX, stacion bazë celular, SS7 sinjalizimit pajisje dhe zë të sistemit të postës. Ajo mund të përdoret në sistemin e komunikimit të bazuar në E1, të tilla si LAN, WAN, MAN dhe rrjetit pa tel.

E1 over Ethernet converter Providing emulation E1 channel through Ethernet, the difficulty is rebuilding timing information of E1 code stream effectively at the exit of network. The special disadvantages of Ethernet itself, such as random packet delay, without effective timing transmit mechanism, transmission error or collision that brings on packet lose, must be conquered. Our company resolves the difficulties above faultlessly through availing ourselves of technical advantage and adapting advanced clock disposal technology. TOIP-E1 encapsulates the date of E1 code stream to the packet and transmits it to the remote device through Ethernet. This model has two method of encapsulation for optional: Ethernet encapsulation simplicity and UDP/IP protocol encapsulation. The former is suit for the connection of the same Ethernet subnet, because it has high encapsulation efficient especially suited to the occasion of bandwidth intensity, such as interconnection based on the wireless network bridge.  But it can’t span router. The latter is suit for the inner net connection of IP net, with the advantage of making use of router or 3-layer switch. But the disadvantage is that the addition IP header needs extra bandwidth. When adapting 128B encapsulation, each E1 channel will take up 500kbps more than Ethernet encapsulation simplicity, with lower transmission efficiency. User can select different encapsulation type based on practical usage occasions.

 

Karakteristikat

 • Transmetojë inkuadrim, jo-inkuadrim dhe kompleks-inkuadrim E1 (N * 64K) sinjal transparente vërtetues te ITU-G.703.
 • Efikasitet të lartë transmetojë, vonesa e ulët transmetojë.
 • Sigurojë 1-16 E1 kanale dhe 3 10 / 100Base-TX porte Downlink me universale ndërfaqe Ethernet RJ45, 10M / 100M auto-përshtatur.
 • Gjatësia e Ethernet pakete mund të vendosen, duke mbështetur pako të gjatë.
 • Përdoruesi mund të zgjidhni encapsulation IP protokollit ose thjeshtësi lloj Ethernet.
 • Mbështetur vendosjen VLAN.
 • Pikë për pikë ose pikë për multi-pikë lidhje, të kënaqshme aplikime të ndryshme.
 • transmetimit efikasitet të lartë, deri në 90% raport Bandwidth shërbimeve.
 • Mbështetja dy interfaces-75Ω tipit dhe vendosjen 120Ω-unneed.
 • 10 / 100M Ethernet, plot gjysmë duplex / auto-përshtatur, të mbështetur auto-MDIX.
 • Kur zgjedhjen e rrjetit përshtatjes orën, ajo mund të rifillojë orën origjinale të saktë përmes mekanizmit orën TDM rifillimi, ora qëndrueshme, pak jam nervoz dhe ekskursion të vogël, në përputhje me ITU-T jam nervoz orën dhe standarde ekskursion.

 

Parametri dhe indeksi

(1) ndërfaqe E1

Standard: në përputhje me standardin G.703

Shkalla Code: 2.048Mbit / s ± 50ppm

type Code: HDB3

Pavarësinë nga: 75Ω (çekuilibrit) / 120Ω (bilanci)

Connector: BNC (çekuilibrit) / RJ45 (bilanci)

toleranca jam nervoz: konform G.742 dhe G.823

(2) 10 / port 100Base-T

Shkalla: 10 / 100M, të plotë / gjysmë duplex auto-përshtatur

Protokolli: mbështetur IEEE 802,3, IEEE 802.1Q (VLAN)

MAC Tabela Adresa: 1024 MAC adresat

lidhës fizike: RJ45, mbështetur AUTO-MDIX

 

1.4 Gjendja e punës

Voltage: AC180V ~ 260V, DC -48V, DC + 24V

Konsumi i energjisë: ≤5W

Temperatura e punës: 0 ° C ~ 50 ° C

Temperatura e magazinimit: -40 ° C ~ + 70 ° C

Lagështia relative: 95%

Nuk ka helm dhe tretës, pa pluhur dhe asnjë ndërhyrje të fortë magnetike.

 

Përmasat

483mm × 140mm × 44mm

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room