40G QSFP + transmetues

40G QSFP + transmetues

QSFP + fiber SR modul

  • Përshkrim
  • hetim

40GB / s QSFP 100m + transmetues SR4

 

QSFP + bejme TIPARET PRODUKTIN

l High Channel Kapacitet: 40 Gbps për modul

l Deri në normë 11.1Gbps dhënave në kanal

l gjatësia maksimale Lidhje e 100 milion lidhjet në OM3 fibra multimode

 

Ose 150m mbi OM4 fibra multimode

l High Besueshmëria teknologji 850nm VCSEL

l elektrike hot-pluggable

l përputhje me QSFP + MSA

l rastit temperature vepron varg 0 ° C deri 70 ° C

shpërndarje l energji <1,5 W

 

APLIKIMET

l 40G Ethernet

l Infiniband QDR

kanal l fibra

 

 

STANDARD

l përputhje te 802.3ba IEEE

l përputhje te SFF-8436

l RoHS përputhje.

 

Përshkrim i përgjithshëm

FastFOM QSFP + SR4 QSFP + transmetues janë të dizajnuara për përdorim në 40 gigabit për lidhje të dytë mbi fibër multimode. Ato janë në përputhje me transmetuesit optik pjesën QSFP + MSA dhe IEEE 802.3ba 40GBASE-SR4.The te bejme përfshin një VCSEL 4-kanal (Vertikal zgavër Sipërfaqja Emitting Laser) array, një 4-kanal tampon input dhe lazer shofer, kontrollin dhe paragjykim blloqe. QSFP + transmetues marrës optik pjesa e transmetues përfshin një 4-kanali grup PIN Photodiode, një 4-kanali TIA grup, një 4 kanalin e prodhimit tampon, blloqe të kontrollit.

vleresime absolute ne maksimum

parametër simbol Min. Typ. Max. njësi
Storage Temperatura Ts -40 85 ºC
Storage Ambient Lagështia HA 5 95 %
Përdorimit Lagështia relative RH 85 %
Furnizimi me energji elektrike Voltage KQV-së -0.3 4 V
Signal Input Voltage KQV--0,3 KQV-+ 0.3 V
pragu dëmtimi 3.4 dBm

Kushtet e rekomanduara Operative

parametër simbol Min. Typ. Max. njësi shënim
Temperatura rast Operative Tcase 0 70 ºC Pa rrjedhjen e ajrit
Furnizimi me energji elektrike Voltage KQV-së 3.14 3.3 3.47 V
Furnizimi me energji elektrike e tanishme ICC 350 mA
Data Rate BR 10.3125 Gbps secili kanal
transmetimit në distancë TD 100 m OM3 MMF
150 m OM4 MMF

Karakteristikat optike

 

 

 

 

parametër simbol Min typ Max njësi SHËNIM
transmetues
Qendra gjatësi vale λ0 840 860 nm
Fuqia mesatare Launch çdo korsi -7.6 -1 dBm
Spectral Gjerësia (RMS) σ 0.65 nm
Optical Shuarja Ratio ER 3 dB
Mesatare nisë Power off çdo korsi Poff -30 dBm
Transmetues dhe Shpërndarje Penalty çdo korsi TDP 3.5 dB
Optical Kthimi Humbje Toleranca ORL 12 dB
Output Eye Mask Në përputhje me IEEE 802.3ba
marrës
Marresit gjatësi vale Λin 840 860 nm
Ndjeshmëria Rx per korsi RSENS -9.5 dBm 1
Input Saturation energjisë (Overload) PSAT 2.4 dBm
Marresit reflectance Rr -12 dB
LOS De-pohojnë LOSD -12 dBm
LOS pohojnë LOSA -30 dBm
LOS hysteresis 0.5 dBm

Shënime:

  1. Matet me një model PRBS 231-1 provë, @ 10.325Gb / s, BER <10-12.

 

  1. Karakteristikat elektrike
parametër  simbol  Min  typ  Max  njësi  SHËNIM
Furnizimi Voltage KQV-ja  3.14  3.3  3.46 V
Furnizimi aktual ICC  350 mA
 transmetues
Input rezistencë e plotë diferenciale Rin  100 Ω  1
të dhënat e diferencuar input ritëm Vin, pp  180  1000 mV
Single toleranca përfundoi tension të dhëna Vint  -0.3  4.0 V
 marrës
të dhënat e diferencuar output ritëm Vout, pp  300  850 mV  2
tension të vetme-përfundoi output  -0.3  4.0 V

Shënime:

  1. Lidhur direkt me TX këmbët të dhënave të dhëna. AC shoqëruar pas.
  2. Në 100 ohms përfundimit diferenciale.

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

 

 

 

 

 

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room