4 porte FXO / fxs mbi E1 PCM multiplexer

4 porte FXO / fxs mbi E1 PCM multiplexer

4 zëra mbi Multiplexer E1 fibër optike

4 porte FXO / fxs mbi E1PCM Multiplexer

4 porte E dhe M mbi E1 PCM multiplexer

  • Përshkrim
  • hetim

1 ~ 4 kanale zë FXO / FXS E dhe M E1 PCM Multiplexer: PCM-E04

Prezantoni
PCM-E04 mund të sigurojë 1-4 sinjal kanale zë (FXO, FXS) dhe 1 kanal 10 / 100M Ethernet, i cili realizohet linja telefonike dhe Ethernet sinjal distancë extensions përmes kanalit E1. E1 sinjal mund të transmetohet nga transmetues optik.

Features
1.Monitor pajisjeve anën e kundërt përmes pajisjes lokale (treguesve të veçantë të dyfishtë rresht, e sipërme përfaqëson anën lokale, më poshtë tregon fundin e largët);
2.Based në vetë të drejtën e autorit IC;
3.Offer 2kinds mode orës: orën E1 master, linjë orën E1;
4.realize automatikisht përqindjes së caktuar të pajisjes lokale në pajisjen në distancë;
5.has funksionin e testimit kodit pseudo-rastësishëm, i përshtatshëm për hapjen e qark, dhe mund të përdoret si një instrument kod gabimi;
6.supports 75Ω paekuilibruar dhe 120Ω rezistencë e plotë të balancuar në të njëjtën kohë;
7,1-4 channel lidhje zë, mbështet quajtur tregues dhe të kundërt polarizimit funksionin e faturimit;
8.Support numri i telefonit të përbashkët funksionin e secilit vend
Ndërfaqja 9.Voice mbështet O dhe S portet dy lloje, o doke port me PABX, port me telefon e përdoruesit.

Specifikime teknike
Ndërfaqja E1
Standard: përputhet me standardin G.703
Shkalla: n × 64kbps, n: 1 ~ 32
Code: HDB3
Impedancë: 75Ω (paekuilibruar) 120Ω (balancuar)
Lidhës: BNC (75Ω) RJ45 (120Ω)
Vibration karakteristike: kënaq G.742 dhe G.823 standarde
Mënyra Clock: mode host, linja regjim ora;

port telefon FXS
tension unazë: 75V
Unazë frekuenca: 25HZ
Dy linja input rezistencë e plotë: 600Ω (varur off)
Humbje: 40 dB

FXO kaloni port
Ring Testi tension: 35V
testi unazë frekuenca: 17HZ-60HZ
Dy linja input rezistencë e plotë: 600Ω (varur-off)
Humbje: 40 dB

2/4 tel card E & M ndërfaqe
Sasia Channel për kartë: 2
Standard referuar: ITU-T, REC, G.714
Transmetojë nivelin relativ: +3,0, -3dBr rregullueshme
Merre niveli relativ: +3,0, + 3dBr rregullueshme
Sinjalizuar mode: E & M
Interface rezistencë e plotë: 600Ω
Subscriber lidhës fizike: RJ45

dimension
Desktop: 212 (W) * 138 (D) * 30 (H) mm
rast standarde (19U): 483 (W) * 138 (L) * 44 (H) mm

Operacioni Condition
Voltage: AC180V ~ 260V, DC -48V, DC + 24V
Konsumi: ≤5W
Temperatura Operative: 0 ° C ~ 50 ° C
Magazinimin temperatura: -40 ° C ~ + 70 ° C
lagështia relative :: 95%

FXO / FXS mbi E1 PCM mutliplexer

FXO / FXS mbi E1 PCM mutliplexer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 porte FXO / fxs mbi fibra Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi fibra Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi fibra Multiplexer
30 porte FXO / fxs mbi fibra Multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi E1 Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi E1 Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi E1 Multiplexer
30 porte FXO / fxs mbi E1 Multiplexer
360 porte FXO / fxs mbi E1 Multiplexer

FastFOM Links
PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
FXO / FXS E & M mbi E1 Fiber Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room