2.5G SFP marrës Mënyra multi

SFP marrës, 2.5G, MM

  • Përshkrim
  • hetim

2.5G SFP marrës, mode multi

 

Feature:

Pakoja SFP l me lidhës LC 

l 850nm DFB lazer dhe detektor PIN photo

transmetimit l 10km ~ 20 km me SMF 

l + 3.3V furnizimin me energji të vetme 

l LVPECL të dhëna të dhënat e përputhshme / ndërfaqe prodhimi 

l ulët EMI dhe mbrojtje e shkëlqyer ESD 

standarde të sigurisë lazer l IEC-60825 përputhje 

l pajtueshme me RoHS

Aplikacion

  • Ethernet
  • Telekom
  • Fiber Channel

 

Përshkrim:

SFP marrës mbështet dyfishtë të dhënave-shkalla e 2.5Gbps dhe nga 10 km në 20 km transmetimit në distancë me SMF

Marrësin përbëhet nga dy seksione: Seksioni transmetues përfshin një lazer FP. seksioni pranues përbëhet nga një Photodiode PIN integruar me një preamplifier trans-rezistencë e plotë (TIA).

Të gjitha modulet të kënaqur kërkesat e sigurisë lazer Klasa I. prodhimi optik mund të çaktivizohet nga një logjikë TTL input-nivelit të lartë të Tx çaktivizuar. Tx Fault tregon se degradimin e lazer. Humbja e sinjalit (LOS) prodhimit tregon humbjen e një sinjal input optike të pranuesit.

standarde informacioni serial ID përputhje me SFP MSA përshkruan aftësitë e bejme së, ndërfaqet standarde, prodhues dhe informacione të tjera. Pajisjet host mund të hyni në këtë informacion me anë të autobus 2-teli serial. Për më shumë informacion, ju lutem referojuni në SFP Marrëveshjes Multi-Source (MSA)

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room