16 porte FXO / fxs mbi E1 PCM multiplexing

16 porte FXO / fxs mbi E1 PCM multiplexing

16 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexing

16 porte 2-teli 4WIRE E dhe M deri E1 PCM multiplexer

16 porte kanal zë PCM multiplexing

  • Përshkrim
  • hetim

16 telefonit mbi E1 multiplexer, FXO / FXS E dhe M ETH PCM multiplexing: PCM-E16

Prezantoni
PCM-E16 është pikë-për-pikë pajisje E1 multiplexing zhvilluar bazuar në shkallë të veçantë të madhe të integruar circuits.PCM-E16 PCM multiplexing ka një alternativë prej 16 telefonave zyra digjitale dhe 1 ~ 4 porteve serial të dhënave me funksione të përsosur të alarmit, duke kuptuar menaxhimin SNMP. Pjesët elektrike janë të gjitha dixhitale, integrimi lartë, vëllimit të ulët, i përshtatshëm për mirëmbajtje. Pajisja ofron 16 kanale zë + 1 ETH, funksionet e tjera janë rezervë.

Features
01.Based mbi të drejtat e pronës intelektuale të pavarur e qark të integruar;
Dizajni rimeso 02.Whole;
03.Can monitoruar gjendjen e kundërt alarmi;
04.E1 është në përputhje me G.703, miraton shërimin plotësisht Clock Digital dhe faza e qetë teknologjisë bllokohet;
05.Provide 2 portet zmadhueshëm që mund të zgjasë kanale të ndryshme të të dhënave, të tilla si të dhëna asinkrone (RS232 / RS485 / RS422 / Manchester), kalimi vlera, E1, zë ose 2/4-tel audio.
06.1 ~ 16 zëra të hapur dhe mbështetje thirrje tregues;
portet 07.Audio mbështetur FXO dhe FXS, FXO lidhur me çelsin, FXS me telefonin përdoruesve;
menaxhimin 08.Support SNMP, dhe menaxhimin e rrjetit Cascading (optional);
09.Can kontrolluar temperaturën lokale dhe tensionit;
10.Can monitoruar temperaturën e kundërt dhe tensionit, dhe vendosur pragun;
Furnizimi 11.Power: AC220V, DC-48V;
12.More se 2 ~ 120 km jo distancë transmetimit rele;

Specifikime teknike
Ndërfaqja E1
Standard: përputhet me standardin G.703.
Coding: HDB3
shkalla e Ndërfaqja: N 64kbps ×, N: 1 deri në 32
Pengesa: 75Ω (çekuilibrit), 120Ω (bilanci)
Lidhës: BNC (75Ω) RJ45 (120Ω)
Performance jam nervoz: sipas G.742 dhe G.823
Clock: ora e brendshme, ora linjë.

port 10 / 100Base-T
Shkalla: 10M / 100M, plot gjysmë duplex vetë / përshtatur
Protokolli: mbështetur IEEE 802,3, IEEE 802.1Q (VLAN)
MAC Tabela Adresa: 4096 MAC adresat
Ethernet Gjithsej Memory Sizes: 64MBits SDRAM
Ndërfaqe fizike: RJ45, mbështetur AUTO-MDIX (mbi kryq dhe e drejtë nëpërmjet vetë përshtatur)
FXS Telefoni Port
tension unazë: 75V
Unazë frekuenca: 25HZ
2 linjë input rezistencë e plotë: 600Ω (varur off)
Humbje: 40db

FXO Exchange Port
Unazë zbulimin tension: 35V
Unazë zbulimin frekuenca: 17HZ-60HZ
2 linjë input rezistencë e plotë: 600Ω (varur off)
Humbje: 40db

2/4 tel card E & M ndërfaqe
Sasia Channel për kartë: 2
Standard referuar: ITU-T, REC, G.714
Transmetojë nivelin relativ: +3,0, -3dBr rregullueshme
Merre niveli relativ: +3,0, + 3dBr rregullueshme
Sinjalizuar mode: E & M
Interface rezistencë e plotë: 600Ω
Subscriber lidhës fizike: RJ45

port RS232
Shkalla: 300-115.2Kbps auto-adaptueshëm (Asynchronous)
Interface karakteristike: standarde Plotëson ITU-T V.24
Connector: RJ45

dimension
Standalone: ​​483 (width) * 252 (thellësia) * 44 (lartësia) mm

Gjendja punës
tensionit Input: AC180V ~ 260V; DC-48V; DC + 24V
Konsumi i energjisë: ≤5W
Temperatura Operative: 0 ° C ~ 50 ° C
Magazinimin temperatura: -40 ° C ~ + 70 ° C
Lagështia relative: 95%

 

PCM

 

 

PCM multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
30 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
30 porte FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer
360 portet FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer

FastFOM
PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room