16 porte FXO fxs mbi fibra PCM Multiplexer

16 porte FXO fxs mbi fibra PCM Multiplexer

Multiplexer optike 16 zëra 4RS232 4E1 4ETH Fiber

16 porte FXO / FXS PCM fiber Multiplexer

16 porte E dhe M PCM multiplexer

  • Përshkrim
  • hetim

16 porte FXO FXS PCM multiplexer, 16 porte 2-teli ose 4-teli E dhe M mbi pajisjet PCM fibra: PCM-F16

FXO FXS PCM Multiplexer Prezantoni
PCM-F16 është FXO FXS PCM pajisjet e transportit optike pikë-për-pikë në bazë të vetë të drejtës së autorit IC. Kjo është struktura e vetme e bordit dhe të pajisur me funksion të plotë alarmante. Ajo ofron 1 ~ 4 10 kanale / 100M Ethernet dhe 1 ~ 16 zërin (FXS / FXO) kanale dhe 1 ~ 4 kanale serial të dhënave për opsion. Dizajni jashtme përdorin standardin 19 inç raft, kështu që vëllimi është i vogël, pesha është dritë dhe operacioni është i përshtatshëm dhe të kreditit.

16 porte FXO FXS PCM multiplexer PCM-F16 mund të ofrojë 1-4 kanale Ethernet 10 / 100M, të plotë / duplex auto-negocimi LAN ndërfaqe, mbështesin protokollin VLAN, kjo ndërfaqe të vazhdueshme mund të mësojnë MAC adresat nga LAN që lidhet me të, dhe për të dërguar adresa si kornizë në një LAN. Transparente të protokollit TCP / IP, ofron lidhje të sigurisë në mes të pajisjeve të ndryshme në rrjet, e përdorur gjerësisht në lidhjen e rrjetit dhe të monitoruar mes WAN dhe LAN.

Ethernet, RS232, interface E1 dhe SNMP janë optitional

Features
01.Base në vetë të drejtën e autorit IC.
strukturë rimeso 02.Adopt.
03.Can të kontrolluar statusin e largët alarmi;
04.E1 është në përputhje të G.703, miraton rikthim të plotë orë dixhitale dhe faza e qetë teknologjisë bllokohet;
05.Provide 2 portet zmadhueshëm që mund të zgjasë kanale të ndryshme të të dhënave, të tilla si 1 ~ 4 kanale të dhënave asinkron RS232 / RS485 / RS422 / Manchester.
06.Ethernet mbështetur Auto-MDIX;
07.1 ~ 16 zëra të hapur dhe mbështetje thirrje tregues;
portet 08.Audio mbështetur FXO dhe FXS, FXO lidhur me çelsin, FXS me telefonin përdoruesve;
menaxhimin 09.Support SNMP, dhe menaxhimin e rrjetit Cascading (optional);
10.Can dalluar pajisja kundërta është e mbyllur ose fibër nuk janë të lidhura edhe kur testimi sinjal humbur optik;
11.User mund të bëhen të vetëdijshëm për temperaturës dhe tensionit të pajisjes lokale në fazën e menaxhimit të rrjetit;
12.User gjithashtu mund të bëhen të vetëdijshëm për temperaturës dhe tensionit të pajisjes largët në ndërfaqe menaxhimin SNMP, dhe mund të vënë pragun e alarmit të temperaturës të pajisjes largët;
13.Power furnizimit: AC220V, DC-48V / DC24V etj;
14.2 ~ 120 km distancë transmetimit pa rele.

Treguesit në panelin e përparmë janë për statusin dhe tregues alarmi, përkufizimin punës:

Emër status Përshkrim
PWR Furnizimi me energji elektrike është normale.
nga Asnjë furnizimit me energji apo furnizimi është i parregullt.
LNK Ethernet është i lidhur.
nga Nuk ka lidhje Ethernet.
SPD 100M
nga 10M
SYNC Optical sinjali normalisht.
nga Asnjë sinjal optik të marra.
1-16 në 1stZëri -16th është i zënë ose FXO është varur off
nga në 1stZëri -16th nuk është në komunikim, asnjë thirrje tregues.
tregues E1 në panelin e pasmë
1 deri 4 E1 sinjal alarmi humbur prej 1 ~ 4 E1 kanale.
nga E1 sinjali normalisht nga 1 deri në 4 E1 kanaleve.

Specifikim
Ndërfaqja Fiber
gjatësi vale optike: 1310nm / 1550nm (të vetme-mode)
850nm / 1310nm (multi-mode) për opsionin
Ndërfaqe optike: SC / FC / ST për opsionin
Konsumi Dërgimi: -9dBm / -5dBm
Marrjen dhe dërgimin Moduli:> - 6dBm
Optical marrës marrjen ndjeshmëri <-36 (BER <10):
Kodi Optical: NRZ
Transmetimit varg: MM0 ~ 2 km; SM 0 ~ 120 km për opsionin

Ndërfaqja E1
Kodi Interface: Kodi HDB3
Shpejtësia Line: 2.048Mbp / s ± 50ppm
standarde ndërfaqe: ITU-T G 703
Ndërfaqja rezistencë e plotë: 75ohm / paekuilibruar (BNC) ose 120ohm / balancuar (RJ45)
dobësimi i lejuar: 0 ~ 6dBm

FXS Telefoni Port
tension unazë: 75V
Unazë frekuenca: 25HZ
2 linjë input rezistencë e plotë: 600Ω (varur off)
Humbje: 40db

FXO Exchange Port
Unazë zbulimin tension: 35V
Unazë zbulimin frekuenca: 17HZ-60HZ
2 linjë input rezistencë e plotë: 600Ω (varur off)
Humbje: 40db

2/4 tel card E & M ndërfaqe
Sasia Channel për kartë: 2
Standard referuar: ITU-T, REC, G.714
Transmetojë nivelin relativ: +3,0, -3dBr rregullueshme
Merre niveli relativ: +3,0, + 3dBr rregullueshme
Sinjalizuar mode: E & M
Interface rezistencë e plotë: 600Ω
Subscriber lidhës fizike: RJ45

10 / 100Base-T Port
Shkalla: 0 / 100M, të plotë / duplex auto-negocimi
Protokolli: Mbështetje IEEE 802,3, IEEE 802.1Q (VLAN)
MACAddress Entiries: 4096Entiries
Connector: RJ45

RS232 / port Console
Rate: 600Kbps (Asynchronous)
Interface karakteristike: përmbush standarde ITU-T V.24
Connector: RJ45

dimension
485 mm (L) * 252 mm (W) * 43mm (H)

furnizimi me energji elektrike
AC220V: tension të dhëna AC 180V ~ 260V
DC-48V: tension të dhëna -36V ~ -72V

Operacioni Condition
Voltage: AC180V ~ 260V; DC -48V; DC + 24V
Konsumi: ≤5W
Temperatura Operative: 0 ° C ~ 50 ° C
Magazinimin temperatura: 40 ° C ~ + 70 ° C
Lagështia relative: 95%

port Phone

Në panelin e pasmë ka 16 porte RJ45, mbështetëse 1 ~ 16 lidhje telefonike. Nëse moduli FXO është vendosur në pajisje, porti është FXO e cila është e lidhur për të kaluar. Nëse moduli FXS është vendosur në pajisje, porti është FXS e cila është e lidhur me telefonin.

16 ports FXO FXS PCM multiplexer

16 porte zë mbi fiber PCM multiplexer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PCM multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
30 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
30 porte FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer
360 portet FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer

FastFOM
PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room