SFP modul fibër, 1.25G, 1310nm SM, 20 km

SFP modul fibër, 1.25G, 1310nm SM

  • Përshkrim
  • hetim

1.25G SFP modul fiber marrës

 

(1310nm teke Metoda) modul fiber SFP

SFP modul fibra Feature:

l SFP paketë modul fiber me lidhës LC 

l SFP modul fibër 1310nm FP lazer dhe detektor PIN photo 

transmetimit l 550 me MMF 

transmetimit l 10km ~ 20 km me SMF 

l + 3.3V furnizimin me energji të vetme 

l LVPECL të dhëna të dhënat e përputhshme / ndërfaqe prodhimi 

l ulët EMI dhe mbrojtje e shkëlqyer ESD 

standarde të sigurisë lazer l IEC-60825 përputhje 

l pajtueshme me RoHS 

Aplikacion

  • Ethernet
  • Telekom

Përshkrim:

Moduli fiber SFP mbështet dyfishtë të dhënave-shkalla e 1.25Gbps / 1.0625Gbps dhe 550 m distancë të transmisionit me 50/125 um ose 300m me 62.5 / 125um MF.

SFP modul fibra bejme përbëhet nga dy seksione: Seksioni transmetues përfshin një lazer VECSEL. seksioni pranues përbëhet nga një Photodiode PIN integruar me një preamplifier trans-rezistencë e plotë (TIA).

Të gjitha modulet të kënaqur kërkesat e sigurisë lazer Klasa I. prodhimi optik mund të çaktivizohet nga një logjikë TTL input-nivelit të lartë të Tx çaktivizuar. Tx Fault tregon se degradimin e lazer. Humbja e sinjalit (LOS) prodhimit tregon humbjen e një sinjal input optike të pranuesit.

standarde informacioni serial ID përputhje me SFP MSA përshkruan aftësitë e bejme së, ndërfaqet standarde, prodhues dhe informacione të tjera. Pajisjet host mund të hyni në këtë informacion me anë të autobus 2-teli serial. Për më shumë informacion, ju lutem referojuni në SFP Marrëveshjes Multi-Source (MSA)

 

Specifikimet e performancës:

vleresime absolute ne maksimum

parametër

simbol

minimum

maksimal

njësitë

Storage Temperatura

TST

-40

+85

° C

Temperatura operative

Top

0

+70

° C

Furnizimi Voltage

KQV-ja

0

+3.6

V

tensionit input

vin

GND

KQV-ja

Lead Soldering

Temperatura dhe Koha

240/10

° C / s

 

Operacioni Mjedisi

parametër

simbol

minimum

maksimal

njësitë

Furnizimi Voltage

KQV-ja

3.15

3.45

V

Ambient

Temperatura operativ

Top

0

+70

° C

Përdorimit Lagështia relative

5

95

%

 

Transmitter Seksioni:

(Ambientit Temperatura operativ 0 ° C deri në + 70 ° C, KQV = 3.3 V)

parametër

simbol

Min.

Typ.

Max.

njësitë

shkalla e të dhënave

1250

Mb / s

Qendra gjatësi vale

lo

830

850

860

nm

gjerësia spektrale (RMS)

dl

0.85

nm

Average Optical

prodhimit të energjisë

Po

-8

-3

dBm

Shuarja Ratio

er

10

dB

Rise / Fall Koha (20% ~ 80%)

Tr / Tf

0.26

ns

jam nervoz Total

Tj

0.43

UI

Optical Eye Diagrami

IEEE 802.3z dhe ANSI Fiber Channel Compatible

Input afërsi diferenciale

Zdiff

100

om

TX disable disable

2.0

KQV-ja

V

mundësoj

0

0.8

V

faj faj

2.0

KQV-ja + 0.8

V

normal

0

0.8

V

 

Seksioni Marresit:

(Ambientit Temperatura operativ 0 ° C deri në + 70 ° C, KQV = 3.3 V)

parametër

simbol

Min.

Typ.

Max.

njësi

shkalla e të dhënave

1250

Mb / s

gjatësi vale

l

770

850

870

nm

Fuqia maksimale Input

Pmax

0

dBm

Marresit Ndjeshmëria

Pmin

-24

-22

dBm

Output afërsi diferenciale

Zdiff

100

om

Kufijtë HUMBJA

HUMBJAD

-31

dBm

HUMBJAA

-34

EEPROM INFORMACION:

 

Adr

Field Size

(Bytes)

Emri i Fushës

HEX

Përshkrim

0

1

Identifikuesi

03

SFP

1

1

Ext. Identifikuesi

04

MOD4

2

1

Connector

07

LC

3-10

8

marrës-transmetues

00 00 00 02 12 00 01 0D

Kodi transmetues

11

1

encoding

01

8B10B

12

1

BR, nominal

0D

bps 1250M

13

1

i rezervuar

00

14

1

Length (9um) -km

0A / 14/28

10km / 20km / 40km

15

1

Length (9um)

64 / C8 / FF

16

1

Length (50um)

37

550 milion

17

1

Length (62.5um)

37

550 milion

18

1

Length (bakër)

00

19

1

i rezervuar

00

20-35

16

Emri Vendor

57 49 4E 54 4F 50 20 20

20 20 20 20 20 20 20 20

36

1

i rezervuar

00

37-39

3

Vendor OUI

00 00 00

40-55

16

Vendor PN

xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

ASC II

56-59

4

Vendor rev

31 2E 30 20

V1.0

60-61

2

gjatësi vale

05 1E

1310nm

62

1

i rezervuar

00

63

1

CC BASE

XX

Kontrolloni shuma e bajt 0 ~ 62

64-65

2

Opsione

00 1A

LOS, TX_DISABLE, TX_FAULT

66

1

BR, max

32

50%

67

1

BR, min

32

50%

68-83

16

Vendor SN

00 00 00 00 00 00 00 00

00 00 00 00 00 00 00 00

paspecifikuara

84-91

8

Kodi date Vendor

XX XX XX 20

Viti, muaji, dita

92-94

3

i rezervuar

00

95

1

CC_EXT

XX

Kontrolloni shuma e bajt 64 ~ 94

96-255

160

specifike Vendor

Pin Përshkrimi:

këmbët

Emër

përshkrim më

SHËNIM

1

Veet Transmitter Ground

2

tx Fault Transmitter Fault dhëna

1

3

tx Disable Transmitter Disable

2

4

MOD DEF2 Përkufizimi Moduli 2

3

5

MOD DEF1 Module Definition 1

3

6

MOD DEF0 Module Definition 0

3

7

shkalla e Select Nuk është e lidhur

8

LOS Humbje të sinjalit

4

9

largohem Marresit Ground

10

largohem Marresit Ground

11

largohem Marresit Ground

12

RD- Inv. Marrë Output Data

5

13

RD + Output IReceived Data

5

14

largohem Marresit Ground

15

VccR marrës i energjisë

16

VccT transmetues të energjisë

17

Veet Transmitter Ground

18

TD + Të transmetojë të dhënat Input

6

19

TD- Inv. Të transmetojë të dhënat Input

6

20

Veet Transmitter Ground

Shënime:

1. TX Fault është një output i hapur koleksionist, të cilat duhet të largohen me një ~ 10kΩ rezistencë 4.7k në bord të presë për një tension ndërmjet 2.0V dhe KQV-+ 0.3V. Logic 0 tregon funksionimin normal; Logjika 1 tregon një faj lazer e disa lloj. Në shtetin e ulët, prodhimi do të largohen në më pak se 0.8V.

2. TX Disable është një input që është përdorur për të mbyllur të prodhimit transmetuesit optik. Ajo është tërhequr deri në kuadër të modulit me një 4.7k ~ 10kΩ rezistencë. shtetet e tij janë:

Low (0 ~ 0.8V): Transmitter në

(> 0.8V, <2.0V): papërcaktuar

High (2.0 ~ 3.465V): Transmitter Disabled

Hapur: Transmetues aftësi të kufizuara

3. MOD-DEF 0,1,2 janë modul këmbët definicion. Ata duhet të largohen me një 4.7k ~ 10kΩ rezistencë në

bordi host. Pull-up të tensionit duhet të jenë VccT ose VccR.

MOD-DEF 0 është i bazuar nga moduli për të treguar se moduli është i pranishëm

MOD-DEF 1 është vija ora e dy ndërfaqe teli serial për ID serial

MOD-DEF 2 është vija e të dhënave të dy ndërfaqe teli serial për ID serial

4. LOS është një output i hapur koleksionist, të cilat duhet të largohen me një ~ 10kΩ rezistencë 4.7k në bord të presë për një tension ndërmjet 2.0V dhe KQV-+ 0.3V. Logic 0 tregon funksionimin normal; Logjika 1 tregon humbje të sinjalit. Në shtetin e ulët, prodhimi do të largohen në më pak se 0.8V.

5. Këto janë prodhimi marrës diferencial. Ata janë brenda AC-shoqëruar 100Ω linjave diferenciale e cila duhet të ndërpritet me 100Ω (diferenciale) në SERDES përdoruesit.

6. Këto janë inputet transmetues diferenciale. Ata janë AC-bashku, linjat diferenciale me ndërprerjen diferenciale 100Ω brenda modulit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room