10 / 100M fibra media converter fibra të Ethernet

10 / 100M fibra media converter fibra të Ethernet

Converter 10 / 100M fibër media

ethernet për konvertim media fibër

transmetues fibra optike

  • Përshkrim
  • hetim

10 / 100M fiber medias konvertuese fibra ethernet: FMC-100
Përshkrim
Converter media fibër transformuar mediat e transmetimit të sinjalit Ethernet nga CAT5 për fibra optike. ajo mund të zgjasë distancën transmetimit për disa kilometër apo njëqind kilometër.
Duke përdorur converter Media është një zgjidhje ekonomike për të arritur bazën gjatë transmetimit në distancë mbi statusin aktual

Features
1.Built në një kalim 2-port:
-Pass gjitha paketat pa adresë dhe CRC kontroll (opsionale);
-Mbështet modifikuar prerë-përmes forwarding kornizë për latente të ulët;
-Mbështet pastër dhënave mënyrën converter forwarding për latente ekstreme të ulët;
kontrollit -Mbështet rrjedhjes për funksionim të plotë dhe ndalur dyfishtë;
kontroll -Bandwidth;
-Forward 1600 bytes pako për menaxhim;
fragmente -Optional përpara.

2. Mbështet standardin 100Base-FX;
3.Built në 128kb RAM për tampon dhënave;
4.Supports auto funksion MDI-MDIX;
5. Mbështet Lidhje faji kalojë përmes funksionit (LFP);
6. Supports për funksionin fund faji (optional);
7. ekran LED për Lidhje / aktivitet, të plotë / gjysmë, 10 / 100M
8. konfiguracion Mbështetje EEPROM (opsionale);
9. distanca më të gjatë transmetimit të arrijë 120 kilometra;

STANDARD

IEEE802.3 ethernet STANDARD
IEEE802.3u Fast Ethernet STANDARD

 

 

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room