10/100 / 1000M medias fibra konvertuese

10/100 / 1000M medias fibra konvertuese

fibra giga te ethernet konvertuesi

1000M Base-FX në 10/100 / 1000m Base-TX

  • Përshkrim
  • hetim

10/100 / 1000M fiber medias konvertuese: FMC-1110
Përshkrim
Converter media fibër transformuar mediat e transmetimit të sinjalit Ethernet nga CAT5 për fibra optike. ajo mund të zgjasë distancën transmetimit për disa kilometër apo njëqind kilometër.
Duke përdorur converter media është një zgjidhje ekonomike për të arritur bazën e transmetimit në distancë të gjatë mbi statusin aktual.

Përmbledhje
Ky produkt mbështet IEEE802.3 10 standarde Base-T / IEEE 802.3u 100Base-TX / FX standarde / IEEE 802.3z standarde 1000Base-TX / FX, si dhe të dyfishtë të plotë dhe gjysmë mënyrën dyfishtë.

Tipar
1. Interface
RJ-45 ndërfaqe
Mediat transmetimit miraton CAT5 përdredhur-palë me gjatësi tipike prej 100 metër. Ajo përmban funksionin e identifikimit automatikisht të vijë përmes dhe tel kryq
Ndërfaqja Fiber
SC / ST fibër interface është e tipit mënyrën duplex, duke përfshirë edhe dy interfaces, përkatësisht TX dhe RX. Kur dy grupe të bejme optike janë interfaced ose të lidhur për të kaluar me ndërfaqe fibër, fibër është në lidhje kryq, domethënë "TX-RX", "RX-TX" (kufi të drejtpërdrejtë për fije të vetme optike).
2. Connection
Pajisja e rrjetit (stacioni të punës, hub apo switch) me RJ-45 ndërfaqe është i lidhur me RJ-45 jack e bejme optike nëpërmjet përdredhur-palë. Dhe multi / Single mode fibër është e lidhur me ndërfaqe SC / ST fibër e bejme optike. Pastaj kaloni në. LED korrespondues është në per lidhjen korrekte. (Shih tabelën më poshtë për llambë tregues LED)

Specifikimet
1. Standard Protokolli:
IEEE802.3 standarde 10 Baza-T
IEEE 802.3u 100Base-TX / standarde FX
IEEE 802.3z 1000Base-TX / standarde FX
2.Connector: oneUTPRJ-45connector, oneSC / STconnector
3. Mënyra Operacioni: mode plotë duplex ose mënyra gjysmë duplex
4. Furnizimi me energji elektrike parametër:
jashtë: 5V DC 2A
ndërtuar-në: 110-265V AC 48VDC
5. Temperatura e mjedisit: <60, Lagështia relative: 5% -90%
kabllo 8. TP: cable Cat5 UTP
fibra 9. Transfer:
multi-mode: 50/125, 62.5 / 125 ose 100 / 140μm
Mënyra e vetme :: 8.3 / 125, 8.7 / 125, 9/125 ose 10 / 125μm

 

PCM multiplexer
4 FXO/FXS PCM over E1
8 E&M over E1
16 voice E1 PCM
30 voice E1 PCM multiplexer
4 FXO/FXS PCM equipment
8 voice PCM over fiber
16 voice over fiber
30 FXO/FXS over fiber
360 ports PCM multiplexer

PDH multiplexer
LCD SNMP PDH multiplexer
fiber optical modem
E1 V.35 fiber optic modem
4E1 PDH multiplexer
4E1 ethernet PDH multiplexer
8E1 PDH multiplexer
4E1 ethernet PDH
16E1 PDH multiplexer
16E1 ethernet PDH
module PDH equipment
4 ethernet PDH multiplexer

SDH multiplexer
E3 T3 DS3 fiber modem
STM-1 converter
8E1+4ETH SDH equipment
STM-1 to 63E1
E1 STM-1 SDH multiplexer
SDH equipment
STM-16 SDH multiplexer

E1 interface converter
E3 te ethernet konvertuesi
E1 to Ethernet converter
4E1 to Ethernet converter
8E1 to Ethernet converter
T1 to ethernet converter
E1 to V.35 converter
E1 to V.35 ethernet converter
E1 to 4*V.35 converter
V.35 RS232 to ethernet converter
ethernet over E3
T3 to ethernet
DS3 to ethernet

TDM mbi IP
një TDM E1 mbi IP
1E1 over IP
2E1 TDM over IP
2E1 TDMOIP
4E1s TDM over IP
8E1 TOIP
16 E1 TDM over IP

G. SHDSL Modem
E1 V.35 modem
ethernet modem

Fiber Media Converter
10/100M fiber ethernet converter
1000M fiber media converter
10/100/1000M fiber ethernet
SFP media fibra converter
shasi media fibra converter

Fiber Video Converter
1 video to fiber
4 video to fiber
8 video to fiber
16 video to fiber
64 video to fiber

fiber module
SFP transceiver
155M SFP module
155M SM SFP
155M bidi SFP
1.25G MM SFP module
1.25G SFP transceiver
1.25G BiDi SFP
2.5G SFP sm transceiver
2.5G multi modem SFP
SFP+ transceiver
10G MM SFP+ transceiver
SFP+ transceiver 10KM
SFP+ transceiver 40KM
40G 100G SFP transceiver
40G QSFP+ Transceiver
40G QSFP+ SR Transceiver<
100G QSFP28 Transceiver
100G CFP
100G CFP2
100G CFP4
PCM multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
30 porte FXO / fxs mbi fibra PCM Multiplexer
4 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
8 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
16 porte FXO / fxs mbi E1 PCM Multiplexer
30 porte FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer
360 portet FXO / FXS mbi E1 PCM Multiplexer

fiber Module
SFP module
1.25G SM SFP transceiver
1.25G 850nm SFP
155M SFP module
155M 1310nm SFP
1.25G BiDi SFP
1.25G MM SFP module
2.5G SFP transmetues
2.5G SM SFP module

SFP+ fiber module
10G 40KM fiber module
10G 10KM SFP+
SFP+ module 300M

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

fiber to ethernet converter
fiber media converter
giga media converter
10/100/1000M to fiber
SFP media fibra converter
fiber to ethernet converter chassis

E3 DS3 to ethernet converter
E3 te ethernet konvertuesi
DS3 to ethernet converter

fiber optical modem
E1 V.35 fiber modem
E1 fiber optical modem
STM-1 fiber modem
E3 optical electrical converter
DS3 fiber modem

TDM mbi IP
1E1 over ethernet converter
2E1 TOIP
4E1 over ETH
8E1 over LAN converter
16E1 TDM over IP

G. SHDSL modem
E1 G. SHDSL modem
V.35 over 2wire modem
V.24 over copper line
ethernet HDSL modem

 

net
PCM multiplexer
fiber Module
SFP+ fiber module
Moduli 40G
100G transmetues
fiber to ethernet converter
E3 DS3 to ethernet converter
fiber optical modem
TDM mbi IP
G. SHDSL modem

 

COM

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

 

 

 

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room