• Përshkrim
 • hetim

100G marrësModuli optike QSFP28 LR4 Fiber

TIPARET PRODUKTIN

 • Në përputhje me 100GBASE-LR4
 • Normat e linjës mbështetja nga 103.125 Gbps në 111.81 Gbps
 • Integruar LAN WDM Tosa / ROSA për deri në 10 km arrijë mbi SMF
 • Digital Interface Diagnostics Monitorimit
 • enë optik Duplex LC
 • No clock jashtme reference
 • Elektrike hot-pluggable
 • Në përputhje me QSFP28 MSA me lidhës LC
 • Rasti veprojnë varg Temperatura: 0 ° C deri në 70 ° C
 • shpërndarje të energjisë <3.5 W

APLIKIMET

 • 100G Ethernet & 100GBASE-LR4

STANDARD

 • Në përputhje me 802.3ba IEEE, IEEE 802.3bm dhe 100g LR4
 • Në përputhje me SFF-8436
 • RoHS përputhje.

Përshkrim i përgjithshëm

 

100G marrës integron marrës dhe transmetues rrugën në një modul. Në anën transmetojë, katër korsi të të dhënave serial rrjedhave janë shëruar, retimed, dhe ka kaluar në katër shoferët lazer. Shoferët lazer kontrolluar 4- Reagim Shpërndarë Laser (DFB) me qendër gjatësi vale prej 1296 nm, 1300nm, 1305nm dhe 1309 nm. Sinjalet optike janë multiplexed në një fije të vetme -mode përmes një lidhës LC standard industri. Në të marrin anën, katër korsi të të dhënave optike rrjedhave janë optikisht de-multiplexed nga integruar optik de-multiplexer. Çdo lumë të dhënave është shëruar nga një PIN foto-detektor dhe trans-rezistencë e plotë përforcues, retimed. Ky modul përmban një ndërfaqe të nxehtë-pluggable elektrike, konsumit të ulët të energjisë dhe menaxhimin ndërfaqe MDIO.

100G marrës është projektuar me faktor formë, lidhje optike / elektrike dhe ndërfaqe dixhitale diagnostikuese sipas marrëveshjes QSFP28 Multi-Source (MSA) dhe në përputhje me IEEE 802.3bm.

vleresime absolute ne maksimum

parametër simbol Min. Typ. Max. njësi shënim
StorageTemperature Ts  -40 -  85 ºC
Lageshtia relative RH  5 -  95 %
PowerSupplyVoltage KQV-së  -0.3 -  4 V
SignalInputVoltage KQV--0,3 - KQV-+ 0.3 V

Kushtet e rekomanduara Operative

parametër simbol Min. Typ. Max. njësi shënim
CaseOperatingTemperature Tcase  0 -  70 ºC Withoutairflow
PowerSupplyVoltage KQV-së  3.13  3.3  3.47 V
PowerSupplyCurrent ICC -  1060 mA
datarate BR  25.78125 Gbps Eachchannel
TransmissionDistance TD -  10 km
Coupledfiber Singlemodefiber 9 / 125umSMF

Ⅲ Karakteristikat optike

parametër simbol Min typ Max njësi SHËNIM
transmetues
WavelengthAssignment λ0  1294.53  1295.56  1296.59 nm
λ1  1299.02  1300.05  1301.09 nm
λ2  1303.54  1304.58  1305.63 nm
λ3  1308.09  1309.14  1310.19 nm
TotalOutput.Power fryhem  10.5 dBm
AverageLaunchPowerPerlane  -4.3  4.5 dBm
SpectralWidth (-20dB) σ  1 nm
SMSR  30 dB
OpticalExtinctionRatio ER  4 dB
AveragelaunchPoweroffperlane Poff  -30 dBm
rIN rIN  -128 dB / Hz
OutputEyeMaskdefinition {X1, X2, X3, Y1, Y2, Y3} {0.25,0.4,0.45,0.25,0.28,0.4}
marrës
RxSensitivityperlane RSENS  -10.6 dBm  1
LOSDe-pohojnë LOSD  -30 dBm
LOSAssert LOSA  -12 dBm
InputSaturationPower (mbingarkesa) PSAT  4.5 dBm
ReceiverReflectance Rr  -26 dB


Shënime
:

 

 1. Matet me një PRBS 231-1 model test, @ 25.78Gb / s, BER <10-12 .

 

IVKarakteristikat elektrike

parametër simbol Min typ Max njësi SHËNIM
SupplyVoltage KQV-ja  3.13  3.3  3.47 V
SupplyCurrent ICC  1060 mA
transmetues
Inputdifferentialimpedance Rin  100 Ω  1
Differentialdatainputswing Vin, pp  180  1000 mV
TransmitDisableVoltage VD KQV--1.3 KQV-ja V
TransmitEnableVoltage VEN Vee Vee + 0.8 V  2
marrës
Differentialdataoutputswing Vout, pp  300  850 mV  3
LOSFault VLOSfault KQV--1.3 VccHOST V  4
LOSNormal VLOSnorm Vee Vee + 0.8 V  4


Shënime
:

 1. Lidhur direkt me TX këmbët të dhënave të dhëna. AC shoqëruar pas.
 2. Ose qark të hapur.
 3. Në 100 ohms përfundimit diferenciale.
 4. Humbje të sinjalit është LVTTL. Logic 0 tregon funksionimin normal; Logjika 1 tregon asnjë sinjal zbuluar.

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room