• Përshkrim
  • hetim

100G CFP LR4 marrës

 

TIPARET PRODUKTIN

 përputhje me 100GBASE-LR4

 Mbështetja normat e linjës nga 103.125 Gbps në 111.81 Gbps

 Integruar LAN WDM TOSA / ROSA për deri në 10 km arrijë mbi SMF

 CAUI (10x10G) Interface elektrike dhe ndërfaqe optik 4-korsi 25.78Gb / s

enë optik  Duplex LC

 MDIO Interface për menaxhimin e modulit

 Single furnizimit me energji 3.3 V

 rastit vepron varg temperature 0 ° C deri 70 ° C

 shpërndarje të energjisë <12W

APLIKIMET

 Local Area Network (LAN)

 Qendra e të dhënave

 çelsin Ethernet dhe aplikimet router

STANDARD

 Në përputhje me IEEE 802.3ba

 Në përputhje me CFP MSA Hardware Specifikimi

 Në përputhje me CFP MSA Menaxhimit Interface Specifikimi

 

Përshkrim i përgjithshëm

FASTFOM CFP LR4 marrës është modul marrës optike e cila është një e nxehtë pluggable faktor formë projektuar për shpejtësi të lartë aplikim rrjeteve optike. FASTFOM CFP LR4 është projektuar për 100 aplikim Gigabit Ethernet dhe siguron 100GBASE-LR4 ndërfaqe përputhje optike, ndërfaqe CAUI elektrike dhe MDIO menaxhimit modul ndërfaqe.

FASTFOM CFP LR4 marrës konverton të dhënat elektrike 10-korsi 10.3Gb / s rrjedhave të 4-korsi LANWDM 25.78Gb / s sinjal output optike dhe 4-korsi sinjal optik LANWDM 25.78Gb / s input për të 10-korsi 10.3Gb / s të dhënat elektrike përrenj. Ky 10-korsi 10.3Gb / s sinjal elektrik është plotësisht në përputhje me specifikimet e IEEE 802.3ba CAUI. Performancë të lartë ftohur LAN-WDM EA-DFB transmetues dhe ndjeshmëri të lartë PIN marrës të siguruar performancë të lartë për aplikimet 100Gigabit Ethernet deri në 10 km lidhje dhe ndërfaqe përputhje optike me kërkesa IEEE802.3ba 100GBASE-LR4.

FASTFOM CFP LR4 përmban të një lidhës dupleks LC për ndërfaqen optike dhe një lidhës 148-pin për ndërfaqen elektrike. Figura 1 tregon bllok diagrami funksionale të FASTFOM CFP LR4.

transmetues

Moduli transmetues merr 10 korsi 10.3 GB / s inputeve CAUI elektrike. Gearbox multiplekse 10- Lane sinjale elektrike të sinjaleve 4-korsi elektrike. multiplexed Sinjalet e 4-korsi janë ushqyer për transmetuesit. Katër impiante kthyer sinjale 4-korsi për një sinjal optik nëpërmjet 4 Laser Shoferët dhe lazer diodes cilat janë të paketuara në transmetuesit optik Nën-Kuvendit (Tosa). Çdo Laser nis sinjal optik në gjatësi vale të caktuar të përcaktuar në kërkesat IEEE802.3ba 100GBASE-LR4. Këto sinjale 4-korsi optike do të multiplexed optikisht në një fije nga 4 to1 MUX optike WDM e cila është në Tosa. Fuqia Prodhimi optik është mbajtur konstant nga një qark të kontrollit automatik të energjisë (APC). prodhimi transmetues mund të fikur nga sinjal TX_DIS hardware dhe / ose përmes MDIO Interface menaxhimit modul.

marrës

FastFOM CFP LR4 merr 4-korsi sinjale LAN WDM optik. Sinjalet optike janë demultiplexed nga 1 deri 4 optik DE-MUX dhe ushqyer në çdo marrësin optik Nën-Kuvendit (ROSA) të integruar 1: 4 optik DE-MUX. Rosa konverton sinjalin optik në sinjal elektrik. 4-korsi

sinjalet regenerated elektrike janë de-shumëfishtë të sinjaleve 10-korsi nga 4 deri në 10 gearbox. Sinjalet 10-korsi janë në përputhje me kërkesat e IEEE CAUI interface. Çdo sinjal optik marrë monitorohet nga seksioni DOM. Vlera monitoruar raportohet përmes seksionit MDIO. Nëse një ose më shumë pranuar sinjal optik është më i dobët se niveli i pragut, RX_LOS alarm hardware do të nisë

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room