1000M fiber medias konvertuese: FMC-1000

1000M media fibra converter,

fibra giga te ethernet konvertim,

1000M ethernet mbi fibra konvertuesi

  • Përshkrim
  • hetim

1000M media fibra converter, fibra në ethernet Converter: FMC-1000
Përshkrim
Fibra për ethernet konvertim të transformuar mediat e transmetimit të sinjalit Ethernet nga CAT5 për fibra optike. ajo mund të zgjasë distancën transmetimit për disa kilometër apo njëqind kilometër.
Duke përdorur converter media është një zgjidhje ekonomike për të arritur bazën e transmetimit në distancë të gjatë mbi statusin aktual.

Përmbledhje
Ky produkt mbështet protokollin IEEE802.3z 1000Base-Tx / Fx, si dhe dyfish të plotë dhe mënyrën gjysmë dyfishtë. Ky manual është për 1000m transceivers.

Tipar
1. Interface
RJ-45 ndërfaqe
Mediat transmetimit miraton CAT5 përdredhur-palë me gjatësi tipike prej 1000 metër. Ajo përmban funksionin e identifikimit automatikisht të vijë përmes dhe tel kryq
Ndërfaqja Fiber
SC / ST fibër interface është e tipit mënyrën duplex, duke përfshirë edhe dy interfaces, përkatësisht TX dhe RX. Kur dy grupe të bejme optike janë interfaced ose të lidhur për të kaluar me ndërfaqe fibër, fibër është në lidhje kryq, domethënë "TX-RX", "RX-TX" (kufi të drejtpërdrejtë për fije të vetme optike).
2. Connection
Pajisja e rrjetit (stacioni të punës, hub apo switch) me RJ-45 ndërfaqe është i lidhur me RJ-45 jack e bejme optike nëpërmjet përdredhur-palë. Dhe multi / Single mode fibër është e lidhur me ndërfaqe SC / ST fibër e bejme optike. Pastaj kaloni në. LED korrespondues është në per lidhjen korrekte. (Shih tabelën më poshtë për llambë tregues LED)

sepcifications
1. Standard Protokolli: IEEE 802.3z 1000Base-TX / standarde FX
2.Connector: oneUTPRJ-45connector, oneSC / STconnector
3. Mënyra Operacioni: mode plotë duplex ose mënyra gjysmë duplex
4. Furnizimi me energji elektrike parametër:
jashtë: 5V DC 2A
ndërtuar-në: 110-265V AC 48VDC
5. Temperatura e mjedisit: <60.Relative Lagështia: 5% -90%
kabllo 8. TP: cable Cat5 UTP
fibra 9. Transfer:
multi-mode: 50/125, 62.5 / 125 ose 100 / 140μm
Mënyra e vetme :: 8.3 / 125, 8.7 / 125, 9/125 ose 10 / 125μm

 

Moduli 40G
QSFP + LR4
QSFP + transmetues

100G transmetues
QSFP28 SR4 transmetues
QSFP28 LR4 transmetues
CFP transmetues
CFP2 transmetues
CFP4 transmetues

PDH Multiplexer
SDH Multiplexer
E1 Converter
TDM mbi IP
modem
PCM Multiplexer
Fiber Media Converter
Fiber Video Converter
SFP modul fiber

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room