TDM mbi IP

 

mbështetëse TOIP-E1 porte MAX 16E1, TOIP-1E1 është një port E1 mbi IP, TOIP-2E1 është dy E1 porte mbi IP, TOIP-4E1 është katër E1 porte mbi IP, TOIP-8E1 është 8 E1 porte mbi IP, TOIP- 16E1 është 16 E1 porte mbi IP.

TOIP-E1 është përdorur kryesisht për të transmetuar sinjalin e zë mbi IP rrjetit. Ajo ka 1-16 ndërfaqe E1, 3 port lokale Ethernet dhe 1 uplink port Ethernet. TOIP-E1 mund të lidheni pajisje TDM dhe Ethernet përdoruesit seamlessly dhe të besueshme mbi kosto standarde tel të ulët ose lineate Ethernet / IP konfigurimit, pa ndikuar sasinë zë. Duke qenë transparent në sinjal TDM, ky model siguron lidh me ndërfaqe fizike E1 e çdo pajisje seamlessly, të tilla si PBX, stacion bazë celular, SS7 sinjalizimit pajisje dhe zë të sistemit të postës. Ajo mund të përdoret në sistemin e komunikimit të bazuar në E1, të tilla si LAN, WAN, MAN dhe rrjetit pa tel.

Sigurimi rivalitet E1 kanal përmes Ethernet, vështirësia është rindërtimin informacion koha e kodit lumë E1 efektive në dalje të rrjetit. Disavantazhet e veçanta të vetë, Ethernet tilla si vonesa të rastit pako, pa mekanizëm efektiv koha të transmetojë, gabim transmetimi ose goditjes që sjell në pako të humbur, duhet të jetë i pushtuar. Kompania jonë zgjidh vështirësitë e mësipërme në mënyrë të patëmetë përmes availing veten e avantazhin teknike dhe përshtatjen e teknologjisë së përparuar deponimit clock. TOIP-E1 encapsulates data e kodit lumë E1 në pako dhe transmeton atë në pajisje të largët nëpërmjet Ethernet. Ky model ka dy metoda e encapsulation për opsionale: Ethernet thjeshtësi encapsulation dhe UDP / IP protokollit encapsulation. Ish është përshtatur për lidhjen me të njëjtin subnet Ethernet, sepse ajo ka encapsulation lartë të efektshme veçanërisht të përshtatshme për rastin e intensitetit Bandwidth, të tilla si interkoneksionit bazuar në urë rrjetit pa tel. Por kjo nuk mund të shtrihet në router. Ky i fundit është përshtatur për lidhjen e brendshme neto të IP neto, me avantazhin e bërë përdorimin e router ose switch 3-shtresa. Por e keqja është se shtimi IP header ka nevojë për Bandwidth shtesë. Kur iu përshtatur 128B encapsulation, çdo kanal E1 do të marrë më shumë se 500kbps thjeshtësi Ethernet encapsulation, me efikasitet të ulët të transmetimit. Përdoruesi mund të zgjidhni llojin e ndryshme encapsulation bazuar në raste praktike të përdorimit.