PCM Multiplexer

PCM multiplexer, E1 PCM, FXO / FXS mbi fibra, FXO / FXS mbi E1, E & M deri e1 fibra, pajisjet PCM, kodi impulsit modulimin, 30 * FXO / FXS E dhe M 4 * RS232 4 * ethernet mbi fibra, 16 zëra + 4RS232 + Multiplexer optike 4E1 + 2ETH Fiber, 30 zëra mbi E1 multiplexer

30 * FXO / FXS E dhe M 4 * RS232 4 * ethernet mbi fiber PCM multiplexer: PCM-F30

30 zëra mbi E1 multiplexer, FXO / FXS E & M PCM Multiplexer: PCM-E30

16 voices FXO/FXS or E&M over fiber PCM multiplexer:PCM-F16

16 Phone mbi E1 multiplexer, FXO / FXS E & M ETH: PCM-E16

1-8 FXO / FXS ose E dhe M mbi fibra multiplexer opitcal: PCM-F08

8 FXO / FXS E dhe M te E1 Multiplexer: PCM-E08

1-4 FXO / FXS ose E dhe M mbi fibra multiplexer opitcal: PCM-F04

4 FXO / FXS E dhe M te E1 Multiplexer: PCM-E04