G. SHDSL Modem

modem G. SHDSL është E1 ose V.35 transferimin ethernet mbi 2 tela bakri linjë modem

GSDSL është FPGA bazuar në 2-teli 2304Kbps modem. Sipas me standardin ITU G. SHDSL, me teknologjinë më të mirë concocting dhe shumë të mirë pajtueshmërinë spektrit të frekuencave, Ajo ka 3.5km-9.7km transmetimit në distancë në linja të veçanta me 24AWG (0.5mm) dhe 26 AWG (0.4mm). Ajo mund të përdoret në çdo operacion me cilësi të lartë dhe me shpejtësi të lartë telekomit të tilla si transmetimit të zërit, të dhënave dhe imazheve. Ajo gjithashtu mbështet normë N * 64kbps (n = 1 ~ 32) e ndërfaqes së V.35 dhe E1 (G.703). GSDSL ka funksion të fortë të kontrollit mbikëqyrës. Ju mund të mësoni fillim-up, drejtimin dhe linjës mosfunksionimi dhe funksionet e tjera nga paneli. Në rast se ka diçka të gabuar me sistemin, një mund të gjetur fajin përshtatshme me lak përsëri testin për të administruar rrjete.

Jo vetëm me kosto të ulët operative, por ajo është gjithashtu e lehtë për të vepruar, të instaluar dhe Lidhje. Dikush mund të përdorni kaloni dial në panelin e pasme në mënyrë të punës të setup dhe të kursit të transmetimit, ndërsa modem robi mund të ndiqni automatikisht normë modem Master (që është shkalla kaloni i punës doesnt rob). Kështu që ju mund të administrojë pajisje largët në rrjetet. Ka shumë LEDs në panelin për të shfaqur statusin e punës dhe linjë të pajisjeve