100G modul fiber

100G fiber transmetues

100G QSFP28 SR4 modul fiber

Për shkak të qendrës së të dhënave është përdorur kryesisht në fibra multimode optike, kështu që IEEE 100 g moduli dritë QSFP28 për të zhvilluar një lloj standardi aplikimit transmetimit short distancë mbështetje të veçantë multimode fibër: 100 Gbase - SR4. 100 g QSFP28 SR4 moduli dritë përdor ndërfaqen MTP (8), dhe të përdoret së bashku me gjatësi OM3.Maximum Lidhje e 100 milion lidhjeve në OM3 multimode fiber.Up për 27.952 normë Gbps dhënave në kanal

100G QSFP28 LR4 modul fiber

Për 100g e transmetimit në distancë të gjatë, moduli dritë IEEE 100G QSFP28 gjithashtu është projektuar për 100 Gbase - standarde LR4. 100G QSFP28 LR4 moduli dritë përdoret edhe katër kanal fibër, dhe dallimi është se ajo ka prezantuar teknologjinë e WDM, katër channel ndryshme vale multiplexing fibra mund të transmetohet në një fije të vetme, kështu që 100 g QSFP28 LR4 moduli dritë PËRDORIMIT është ndërfaqe duplex LC , kur përdoret me mënyrën e vetme fibra optike distancë transmetimit mund të arrijnë 10 km.