Fiber media Ethernet converter

Fiber për Ethernet konvertim mediave, converter fibra media, Ethernet me fibra

converter media Fiber

10 / 100M Ethernet mbi konvertim media fibra, e ndërtuar në një switch 2-port

10/100 / 1000M giga ethernet te fibrave

SFP fibra ethernet konvertuesi

Fast Ethernet fibra bejme

fibër Ethernet bejme, Ethernet giga shpejtë mbi fibër

converter media të transformuar mediat e transmetimit të sinjalit Ethernet nga CAT5 për fibra optike. ajo mund të zgjasë distancën transmetimit për disa kilometër apo njëqind kilometër.
Duke përdorur converter media është një zgjidhje ekonomike për të arritur bazën e transmetimit në distancë të gjatë mbi statusin aktual.

Ky produkt mbështet IEEE802.3 10 standarde Base-T / IEEE 802.3u 100Base-TX / FX standarde / IEEE 802.3z standarde 1000Base-TX / FX, si dhe të dyfishtë të plotë dhe gjysmë mënyrën dyfishtë.

Converter media fibër transformuar mediat e transmetimit të sinjalit Ethernet nga CAT5 për fibra optike. ajo mund të zgjasë distancën transmetimit për disa kilometër apo njëqind kilometër.
Duke përdorur converter Media është një zgjidhje ekonomike për të arritur bazën gjatë transmetimit në distancë mbi statusin aktual

16 slots shasi transmetues fibër optike menaxhimit

14 të çarat chaais fibra te ethernet