E3 DS3 për Ethernet Converter

E3 për Ethernet Converter

E3 DS3 për Ethernet Converter

IC-E3T3L është një konvertim që përdor E3 ose linjë T3 / DS3 për të transmetuar të dhënat e Ethernet me qëllim të zgjeruar distancën transmetimit dhe zgjeruar gamën e zbatueshme të Ethernet. Ajo është zhvilluar me teknologji ASIC projektimit circuitry. Kjo converter sigurojë një lidhje të thjeshtë dhe efektiv ndërmjet E3 shërbimeve / T3 dhe 10 / 100BaseT. Kjo e bën plotësisht përdorimin e E3 / T3 Lidhje Bandwidth pa konsumin e teknologjisë ATM.

IC-E3T3L mund të transmited shërbime Ethernet / IP bazuar në rrjetin SDH / SONET. Ajo mund të lidhen lehtësisht me 10 / port 100BaseT në router. Është e lehtë për t'u përdorur pa ndonjë settings

Ka tregues të pasur në panelin e parë për tu paraqitur statusin dhe të alarmit të punës sinjale.

port IC-E3T3L Ethernet UTP takohen IEEE 802,3 / 802.3u IEEE, dhe ka funksionin e VLAN 802.1 Q.

IC-E3T3L LOS (Humbje-e-Signal) në përputhje me kërkesat ANSI T1.231 dhe ITU G.775.

E3 normat 34.368Mbps, E3 35m për Ethernet

DS3 normat 44.736Mbps, DS3 45 milionë për Ethernet