E1 E3 DS3 MPS-1 fibra modem

E3 Fiber Optica modem, E3 mbi modem fibra, E3 optike converter elektrike, E3 O / E Converter

DS3 Fiber Optica modem, DS3 mbi modem fibra, DS3 converter optik elektrike, DS3 O / E Converter

STM-1 Fiber Optica modem, STM-1 mbi modem fibra, STM-1 converter optik elektrike, STM-1 O / E Converter

E1 Fiber Optica modem, E1 mbi fibër modem

SDH-E3 është një konvertues ndërfaqe për E3 DS3 T3 konvertimin elektrike dhe optike ndërfaqes.
Ajo është projektuar për ndërfaqen bosht të përbashkët pajisjeve PDH dhe vij optik ndërfaqe.

Complete loop - objektit mbrapa është i mbështetur për sistemin diagnostike dhe komisioneve.
Kompakt zorrë dhe operacion të thjeshtë të arritur kursimin e kostos dhe investimet e mbrojtur.

E3 normat 34.368Mbps

DS3 normat 44.736Mbps

PDH-1 është e lartë-shpejtësi modem fibra optike me terminalin e largët collocated projektuar me teknologjinë linjat ASIC.
dhënat opsionale transmetimit shpejtësi janë nga N * 64m (N = 1-31) në 2048Kbps.
Ndërfaqe Fiber: SC vetme modul transmetimit në distancë: 0-60km.
Produkti është plotësisht në përputhje me Pjesën 15 të rregullores FCC.
PDH-1 ka funksionin e terminalit largët kolokohet. PDH-1 shpejtësia e terminalit të konsumit ndjek PDH-1 rend të terminalit mjeshtri automatikisht pa bërë ndonjë organizim.
Ka shumë LEDs drejtor në panelin e parë për tu paraqitur statusin shtetëror të punës dhe të linjave të pajisjeve.
Ndërfaqja Data e PDH-1 mund të jetë V.35 ose G.703.
Shpejtësia e G.703 / E1 mbështet kornizë dhe jo-kornizë.
PDH-1 linjë ndërfaqe: Impedancë 120OHM (RJ45) / 75OHM (BNC) opsional
Dy lloj i makinave: Modeli platformë dhe kornizë furnizimit me energji elektrike Modeli: 220 V AC dhe DC -48V optional