Rreth Nesh

FastFOM Telecom Pajisje Co, Ltd, një çelës kompani kombëtare hi-tech, park e saj industria mbulon një sipërfaqe prej 110,00 m². Kompania kryesisht angazhohet në R & D, prodhimin dhe shitjen e produkteve të telekomunikacionit fibër optike.

Produktet tona kryesore përfshijnë një gamë të multiplexer PDH SDH PCM fibër optike, E + E fibër multiplexer optike, 1 + 1 dyfishtë ndërfaqe fibër back-up fibra multiplexer optike, fibra zë multiplexer optike, date Video fibër multiplexer optike, fibra modem seri, Protokolli seri converter, optike transceivers fibër seri, timeslot multiplexer, seri PAS përsëritës dhe kështu me radhë.

Produktet e mbuluar më shumë vende dhe zona në mbarë botën, dhe kanë fituar komente të mira nga klientët. Kompania rritet në një më të mirë në industri dhe ka fituar nderin "kombëtare" binden kontratën, respekti për të kreditit "kompanisë" dhe nderimet e tjera të vendit, si dhe disa nderime ndërkombëtare.

FastFOM merr "risi" si fuqi të saj thelbësore për të përzënë zhvillimin e saj gjatë gjithë kohës, dhe në ndërkohë, ne të përqëndrohet në teknologjinë më të fundit dhe të vënë energji të madhe në hulumtimin atë. Për të garantuar pozitën udhëheqëse të teknologjisë në industrinë e, FastFOM ka prezantuar një shumë prej personelit të hi-tech me mjekun dhe titullin Mater në R & D e saj ekipit. Duke u bazuar në Akademik R & D stacion dhe qendra të teknologjisë provinciale, duke futur brenda dhe jashtë kombinuar, kompania mban pozicionin e saj udhëheqës në industrinë e, dhe gjithashtu garanton zhvillimin e kompanisë vazhdimisht.

Ne së bashku me partnerët tanë do të donte për të zgjeruar një horizont të ri për industrinë e komunikimit të të dhënave nëpërmjet zhvillimit të qëndrueshëm teknik, uljen e kostos dhe të plotë të shërbimit pas shitjes.

Produkte Featured