DS3 модем, DS3 оптички електрични конвертор

DS3 модем, DS3 оптички електрични конвертор

DS3 влакна модем

DS3 opitcal електрични модем

  • Опис
  • Анкетната

DS3 модем, DS3 оптички електрични конвертори: SDH-E3

Опис

DS3 Оптички / Електрични конвертор

Воведување

Опис

SDH-E3 е интерфејс конвертор за Е3 DS3 електрична и оптичка конверзија интерфејс.
Таа е наменета за коаксијален интерфејс PDH опрема и оптички интерфејс за интерконекција.

DS3 модем е употребата на ASIC коло дизајн технологија развиена, Е3 / T3 DS3 со голема брзина и фибер-оптички модем.
DS3 модем пренесува Е3 / T3 електричен сигнал, да се прошират Е3 / T3 DS3 пренос на далечина.
DS3 модем има две опција: Е3 стапки 34.368Mbps DS3 стапки 44.736Mbps
карактеристики пренос SDH-E3 во согласност со ITU-T G.703 / G.921 / G.956 и tandard.
SDH-E3 нема потреба да се направи било сложени подесувања, користејќи едноставен, лесен за ракување.
SDH-E3 со комплетна дијагностички можности, може да врши локалните аналогни повратна врска и локалните дигитални повратна врска.
оптички интерфејс поддржува SC / ST / FC задолжително; SM / ММ опционални; WDM или нормални;
Пренос на далечина може да биде 2км / 20 км / 40км / 60 километри опционални. Производот е целосно во согласност со FCC Дел 15 барања.
Комплетен циклус - назад објект е поддржан системот за дијагностички и пуштањето во работа.
Компактен обвивка и едноставна операција се постигне заштеда на трошоците и инвестициите заштитени

Карактеристики

Висока доверливост, е во согласност со ITU-T G.703
Еден влакна двонасочна е избор
State-of-the-art дизајн, да се обезбеди нормална работа според различни животната средина.
Ги поддржува локалните и далечински јамка - назад на електрични или оптички интерфејс за систем за дијагностицирање.
Погодно за Е3 DS3 интерфејс за интерконекција.
Едноставно ракување и одржување
Компактен дизајн и ниска потрошувачка на енергија.

Техничка спецификација

начини на оптички влакна: 8.3 / 125μm 8,7 / 125μm 9 / 125μm 10 / 125μm
еден / мултимодни, еден / двојно влакна
Пренос на далечина: 2км / 20 км / 40км / 60 километри
Оптички интерфејс: SC / FC / ST
Бранова должина: 1310nm и 1550nm опционални
Чувствителност: -36dBm
Пренос на електрична ниво: 0 ~ 6dBm
Распаѓаат: 1310nm; 0.4dB / km, 1550nm; 0.25dB / km
Електрични интерфејс: Е3 / T3 (G.703)
Брзина Гласај: Е3 стапки 34.368Mbps
DS3 / T3 стапки 44.736Mbps
пренос на владата: Синхронно
Кола интерфејс: 75 ohm, BNC
Пренос Карактеристики: Во согласност со G.703, G.921 и G.956
Методи за тестирање: Локални аналогни јамка назад,
Локалните дигитални јамка назад.
Напојување: AC 220V ± 10%, 50Hz
DC -48V ± 15%
Потрошувачка на енергија: 5W
Димензии: 240mm * 215mm * 50mm (L * W * H)
Тежина: 1kg
Температура: 0 ~ 50 ℃
Hunidity: 0-90%

 

 

 

40G модул
QSFP + LR4
QSFP + трансивер

100G трансивер
QSFP28 SR4 трансивер
QSFP28 LR4 трансивер
ОПР трансивер
CFP2 трансивер
CFP4 трансивер

PDH мултиплексер
SDH мултиплексер
Е1 конвертор
TDM преку IP
модем
PCM мултиплексер
Влакна Media Converter
Влакна Video Converter
SFP модул влакна

Physiotherapy equipment
Walking Rehabilitation
Upper limb rehabilitation
Lower limb rehabilitation
Whole body rehabilitation
Children rehabilitation
Finger rehabilitation
CPM series
Treatment table series
Lumbar and neck traction bed
Medical mask

freezer
Low Temperature Freezer
-45℃ freezer
-60℃ freezer
-80℃ freezer
deep freezer
ultra low temperature freezer
cold room