За нас

FastFOM Телеком опрема копродукции, Ltd, национален клуч hi-tech компанија, нејзината индустрија Паркот зафаќа површина од 110,00 метри. На компанијата главно се ангажира во R & D, производство и продажба на оптички влакна телекомуникациски производи.

Нашите главни производи вклучуваат голем број на PDH SDH PCM оптички влакна мултиплексер, Е + Е оптички влакна мултиплексер, 1 + 1 двојна интерфејс влакна back-up на оптички влакна мултиплексер, глас оптички влакна мултиплексер, датум видео оптички влакна мултиплексер, модем серија влакна, протокол конвертор серија, оптички влакна примопредаватели серија, timeslot мултиплексер, PAS повторувач серија и така натаму.

На производи опфаќа повеќето земји и површина од целиот свет, и го освои добри коментари од клиентите. Компанијата расте во најдобар во оваа индустрија и е добитник на чест "национални" почитуваат договорот, во однос на кредит "друштво" и други домашни почести како и некои меѓународни признанија.

FastFOM го "иновации" како јадро на неговата моќ да го вози својот развој цело време, а во меѓувреме, ќе се фокусира на најнова технологија и се стави голема енергија во тоа истражување. Да се ​​гарантира на водечката позиција на технологијата во индустријата, FastFOM воведе многу hi-tech персонал со лекар и насловот Матер во R & D тим. Потпирајќи се на постдокторски R & D станица и провинциски технологија центар, воведување на внатре и надвор комбинирање, компанијата продолжува со својата водечка позиција во индустријата, и, исто така, гарантира развој на компанијата упорно.

Ние заедно со нашите партнери сакаат да ги прошират нов хоризонт за податочна комуникација индустрија преку доследно технички развој, намалување на трошоците и сеопфатна пост-продажба на услуги.

Избрана Производи